Új Gyűrűk Ura-RPG készülhet?! Íme a Heroes of Middle-earth

Bár eddig nem sok hír érkezett az új A Gyűrűk Ura-címről, azt már tudjuk, hogy a Heroes of Middle-earth egy ingyenesen játszható mobilos cím lesz.

 

 

A Heroes of Middle-earth újabb bizonyíték arra, hogy a Gyűrűk Ura rajongói továbbra is számíthatnak J.R.R. Tolkien hihetetlen világát bemutató játékokra. Felfokozott várakozás kíséri a The Lord of the Rings: Gollum című produkciót is, amelyről már láthattunk néhány trailert, és a fejlesztők 2022-es megjelenést ígérnek. A Middle-earth Enterprises azonban más, az iparágunkhoz kapcsolódó projekteket is őriz még a tarsolyában.

A játékot a Tolkien műveiben leírt Középfölde ihlette, nem a korábbi feldolgozások.

A Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, egy ingyenesen játszható mobiljáték lesz, amelyet a Middle-earth Enterprises és az EA együttműködéseként jelentettek be. Ahogy arra az IGN kezdetben rámutatott, egyelőre nem sok részletet hoztak nyilvánosságra az élményről, amit a cégek tandeme készít, de egy első hivatalos képet már kaptunk.

Annyit viszont tudunk, hogy Frederica Drotos, a Middle-earth Enterprises márkaépítési vezetője szerint a játékot „egyedülálló módon J.R.R. Tolkien irodalmi műveiben megjelenített Középfölde fogja inspirálni.” Ennek megfelelően „magával ragadó történetmeséléssel, fordulóalapú harccal, mély gyűjtögető rendszerrel és A Gyűrűk Urából és A hobbitból származó karakterek hosszú listájával” rendelkezik majd.

Várjuk, hogy az EA további információkkal szolgáljon a projektről, amelynek még a megjelenési ablakát sem ismerjük.

Ahogy a cikk elején említettük, a Middle-earth Enterprises egy Gollam főszereplésével készülő kalandjátékban is részt vesz, amelynek megjelenését – bár 2021-re tervezték – el kellett tolni az idei évre.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu