Bayonetta 3: tovább csúszhat a megjelenés?!

A Platinum Games és a Nintendo igyekszik megnyugtatni a rajongók félelmeit, ugyanis a cégek ismét megerősítették, hogy a harmadik Bayonetta-játék még idén megjelenik.

 

 

A Bayonetta 3 közelgő hack-and-slash rajongóiban némi félelmet keltett az a késési hullám, amit az utóbbi egy évben láthatunk. Elég csak pár, eredetileg 2022-re időzített címre gondolni, mint pl. a Suicide Squad: Kill the Justice League és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 – nagyon várt játékok, amelyeket mégis kénytelenek voltak 2023-ra tolni.

A 2021 szeptemberében a harmadik Bayonetta-cím egy Nintendo Direct-bemutatón mutatott némi játékmenetet. Ezt a bemutatót követően azonban nem sok hír érkezett a játékkal kapcsolatban: még csak biztos megjelenési dátuma sincs. De mivel a 2022-es év a feléhez közeledik, a fejlesztő Platinum Games és a kiadó Nintendo még mindig azt ígéri, hogy a játék még idén megjelenik.

Ez a hír a Nintendo legfrissebb pénzügyi eredménybeszámolójából származik.

Miközben tájékoztatást adott a vállalat előző évi bevételeiről, és tájékoztatta a rajongókat a Nintendo Switch és az olyan népszerű címek eladási számairól, mint a Pokemon Legends: Arceus, a jelentés egyúttal a platformtulajdonos közeljövőjének útitervét is megadta. Ennek eredményeként a jelentésből kiderült, hogy a Bayonetta 3 megjelenési dátuma továbbra is 2022-re van kitűzve.

Bár úgy tűnik, hogy a Platinum és a Nintendo elkötelezett a Bayonetta 3 idei megjelenése mellett, egyik cég sem közölte, hogy a rajongók mikor láthatják újra a játékot.

Egyes feltételezések szerint a legközelebbi pillantás a Nintendo következő Direct prezentációján lehet. A közelmúltban a platform tulajdonosa bejelentette, hogy a héten egy új Indie Showcase érkezik, ami egyesek szerint arra enged következtetni, hogy a Nintendo Direct már a küszöbön állhat. Hivatalos megerősítés azonban még nem érkezett erre vonatkozóan.

Amellett, hogy a pénzügyi jelentés megerősítette, hogy a Nintendo továbbra is fenntartja a Bayonetta 3 2022-es megjelenési dátumát, úgy tűnt, hogy az Advance Wars remake is még mindig készül. Az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp a globális események miatt még márciusban hosszas késéssel nézett szembe.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu