Saints Row Reboot: több részlet is kiszivárgott a Volition alkotásából!

Néhány képesség, perk, illetve részlet is kitudódott, és nem biztos, hogy a Volition ennek kifejezetten örül…

 

Tom Henderson, aki mostanában szinte minden témában szivárogtat (nem vicc, hetente hallunk tőle egyet s mást, nem?), most a Saints Row rebootból közölt új részleteket. Eleinte úgy tűnhetett, hogy kevésbé lesz kaotikus a játék, így inkább a Rockstar és a Ubisoft nyílt világa felé konszolidálódó élménnyel rendelkezhet a játék, de a szivárgások alapján jobb lesz elhinni, hogy az őrültség ezúttal sem fog elmaradni.

Henderson szerint az új Saints Row a Flow rendszerrel próbál minket akcióban tartani. Ha egymáshoz közeli időszakban, mondhatni folytatólagosan gyilkolunk és rombolunk, a Flow csík nőni fog, és ezzel több erős képességet lehet aktiválni. A karakterünk és a járművünk állapota is javulhat attól függően, hogy mennyi káoszt okozunk, azaz a Volition arra törekszik a rendszerrel, hogy minél agresszívabb játékmenetet alkalmazzunk.

Henderson két képességet közölt. A Surprise-zal értelemszerűen meglephetjük ellenfeleinket (de még hogy): egy gránátot hajítunk a gatyába, majd a többi közé dobva egy nagy robbanás a jutalmunk. A Flaming Uppercut egy lángoló felütés, ezzel pedig a levegőbe repül áldozatunk. A Ninja pedig egy füstbombát dob le, hogy ellenfeleinktől el tudjunk iszkolni. Három perket is megtudtunk. A Basic kisebb játékbeli pozitívumokat ad bizonyos forgatókönyvek során: guggolva gyorsabban mozgunk, célzókát használva is nagyobb sebességünk van, ilyesmi. Az Advanced több hasznot ad: például egy kivégzés során 50%-os HP visszatöltés, vagy a Flow növekedése bizonyos százalékkal emelkedhet. Az Ultimate pedig már-már a nevetséges kategória (rakétákat hívhatunk).

Az új fast travel rendszerben a pontokat úgy nyithatjuk meg, hogy érdekes dolgokat fotózunk le. Drogkészleteket találhatunk, kukázhatunk, esetleg több bűncselekményben is részt vehetünk (holttestek úgy álcázva, mintha baleset történt volna). A multiplayer a tervek szerint később, a megjelenés után jöhet szóba, de még Henderson sem nagyon biztos ebben az egészben. Mindez még nem hivatalos persze.

A Saints Row Reboot augusztus 23-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu