Mégsem lesz négyjátékos co-op a Gotham Knights-ban? Srácok, döntsétek már el!

A WB Games Montreal elárulta, hogy a Gotham Knights továbbra is a kétjátékos multiplayer módot támogatja, ezzel helyreigazítva egy korábban a rajongók körében keringő pletykát.

 

Ahogy pár napja mi is beszámoltunk róla, nemrég röppent fel a hír a Gotham Knights PlayStation Store-ban található listájáról, amely alapjn arra lehetett következtetni, hogy a játék online játszva négyjátékos kooperatív móddal rendelkezik majd. Úgy tűnik azonban, hogy a WB Games Montreal sosem gondolta, hogy ennyi játékos együtt tudja majd együtt belevetni magát a küldetésekbe, akár helyi, akár online formában.

Ahogy mostanra kijavították a PlayStation Store-on, a Gotham Knights kétjátékos kooperatív játékkal érkezik majd az online játék során, a korábbi listán szereplő négyjátékos helyett.

Ráadásul a játékról készült friss játékmenet-felvételek olyan megfogalmazást tartalmaznak, amely arra utal, hogy a rajongóknak mindig is kétjátékos módot szántak az online játék közbeni kooperációra. Mindez megerősíti, hogy a többjátékos mód online csak két játékosra korlátozódik.

A többjátékos módra vonatkozó kétfős korlátozás továbbra is összhangban van a fejlesztő által az IGN-nek, a GamesRadarnak és más médiumoknak adott interjúk során tett korábbi megjegyzésekkel. A WB Montreal szerint a négyjátékos többjátékos mód beiktatásához arra kellene építeni az élményt, hogy ennyi karakter egyszerre játszhasson együtt. Lényegében az, hogy a Gotham Knights harcát négy helyett két játékosra tervezték, nemcsak szorosabb harci összecsapásokat feltételez, hanem…

…a Batmanhez kapcsolódó médiában oly népszerű „dinamikus duó” motívumot is erősíti.

Az a döntés, hogy a Gotham Knightsban négy játékos nem csatlakozhat egymáshoz, csalódást okozhat néhány rajongónak, akik a négy játszható karaktert látva azt remélték, hogy mindegyikkel harcba vethetik magukat. Ha azonban az egyes összecsapásokban további játékosok részvételének lehetővé tétele azt jelentette volna, hogy az egész játékot áttervezték a mechanika köré, akkor a szóló és a kétjátékos játékmenet is szenvedhetett volna emiatt.

Egyelőre a játékosok reménykedhetnek abban, hogy ez a korlátozás lehetővé tette a fejlesztő számára, hogy a Gotham Knights többi funkcióját ugyanolyan szorosan és következetesen tartsa, mint más, a Batman-média körül készült játékok. Mivel a fejlesztés arra összpontosít, ami a legjobb a játék számára, ennek egy jobb általános élményt kell eredményeznie a rajongók körében, legalábbis ebben bízhatunk.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu