Bugos lesz a Starfield? Stephen Ford szerint nincs ok az aggodalomra

Stephen Ford színész a korábbi Bethesda-címekhez hasonló problémákkal küzdő Starfield miatt aggódó rajongóknak üzent: nyugi, a játék szuper lesz…

 

 

A Starfield a Bethesda következő nagy RPG-je. A korábbi Elder Scrolls és Fallout franchise-okkal ellentétben a Starfield új élményt szeretne nyújtani a rajongóknak, eredeti sci-fi környezetben. A játék megjelenése 2022 végére várható, azonban még a viszonylag közeli megjelenési dátum ellenére is csak néhány másodpercnyi in-game felvételt láthattak eddig a rajongók. Egyesekben már felmerült a gyanú, hogy néhány más, 2022-ben megjelenő címhez hasonlóan a Starfield is késhet.

Másrészt attól is tartanak, hogy a játék rengeteg hibával jelenhet meg. 2022-ben már volt olyan nagy megjelenés, amelyet bugok gyötörtek, hiszen a Dying Light 2 játékosai komoly problémákkal szembesültek a megjelenéskor, többek között egy olyan gliccsel, amely instant halált jelentett.

Tekintettel a Bethesda hibás megjelenésekkel kapcsolatos múltjára, érthető, hogy egyes rajongók aggódnak.

Például, annak ellenére, hogy a Skyrim még ma is remek, a játékban bőven akadtak, akadnak bugok. Ami azt illeti, Skyrim játékosok még 11 évvel a megjelenés után is találnak új hibákat. A Starfield színésze, Stephen Ford azonban nemrég megnyugtatott néhány rajongót, akik attól félnek, a Bethesda legújabb címe megismétli majd a korábbi játékok hibáit. Ford leginkább a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat, illetve a Kamen Rider: Dragon Knight-ban végzett munkájáról ismert.

Ford már egy ideje utalgat a Starfieldben játszott szerepére, a legutóbbi Twitteren megjelent ugratás pedig a Game Awards felett álló „Giga Chad” mémként mutatta meg a játékot. Bár viccnek szánták, egyes rajongók nagyon komolyan vették, hogy Ford szerint a Starfield egy lenyűgöző játék lesz, és kritizálták őt és mindenki mást is, aki már most szuperlatívuszokban nyilatkoznak a címről. „Az emberek annyira felfújják ezt a játékot” – mondta az egyik rajongó, majd ezt követően kijelentette, hogy alig várja, hogy a játékosok találkozzanak a Bethesda-címekre jellemző hibákkal.

Erre válaszul Ford egyszerűen csak annyit mondott, hogy szerinte a játék „félelmetesen jó.”

Bár a nagyközönség még nem láthatott bővebb játékmenet-részleteket a Starfieldből, valószínűsíthető, hogy Ford többet látott, mint a legtöbben, vagyis a véleménye megalapozottabb. Ha azonban olyan mélyen benne van a játékban, mint amennyire a kötekedései sugallják, akkor az sem valószínű, hogy még a megjelenés előtt a hibáiról beszélne. Végső soron a rajongóknak meg kell várniuk, hogy saját kezükbe vehessék a játékot, mielőtt teljes véleményt alkothatnak róla.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu