Csúszhat a Scorn?! A fejlesztők nyilatkoztak

A régóta várt horror-videójáték, a Scorn az év végére érkezik PC-re és Xbox X Series X/S-re, hacsak a mostani trend szellemében nem jelentenek be halasztást…

 

 

Mostanában annyi játék csúszik, hogy a Scorn, a PC-re és Xbox Seriesre készülő első személyű horror-kalandjáték készítői nem győztek rohanni azzal, hogy a Twitteren megerősítsék: a produkció fejlesztése menetrend szerint halad.

A közösségi oldalakon közzétett rövid üzenetben a Scornért felelősök azt válaszolták, hogy továbbra is idén októberben tervezik piacra dobni a videójátékot, és legalábbis egyelőre nem készülnek a Starfield tegnapi bejelentéséhez hasonlóval.

A fejlesztők hangsúlyozták, hogy továbbra is idén októberben tervezik piacra dobni a videójátékot.

A játék az Xbox Series S és X katalógusának egyik legérdekesebb konzol-exkluzív játékának ígérkezik az év utolsó negyedévében. A videójáték munkálatait állítólag még 2014-ben kezdték el, és az egyik első produkció volt, amely az Xbox Seriesre jelentkezett, amikor a Microsoft megtartotta a hardver első rendezvényét.

A Scorn egy first-person horror-kalandjáték, amelynek alapfeltevése, hogy egy ismeretlen világba dobnak, ahol a játékosoknak egy rémálomszerű univerzumot kell felfedezniük, amelyben minden helyszínnek saját története, rejtvényei és karakterei vannak, sőt, még a hátborzongató atmoszféra is egy önálló karakter.

Az Ebb Software által jegyzett fejlesztés az inspirációs források között tartja számon a svájci festőművészt, H.R. Giger-t, akinek többek között az Alien látványvilágát köszönhetjük.

A Starfield mellett a Bethesda azt is megerősítette, hogy késik az Arkane új kooperatív lövöldéjének, a Redfallnak a megjelenése, amely 2022-ben érkezett volna.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu