Kiszivárgott az új Silent Hillből néhány kép!

És amit a Konami ezek után tett, az konkrétan meg is erősítette, hogy a szivárgást abszolút hitelesnek lehet tekinteni.

 

Dusk Golem a Twitteren publikált néhány képet, de több is van a birtokában, ám ezeket nem akarja megosztani. Ez egy viszonylag új forrásából származik, és több mint elegendő bizonyítékkal rendelkezik, hogy hihetőnek tekintse azt. Megemlítette még ezeket, hogy „Anita és Maya”, és „SMS üzenetek”, továbbá kiemelte, hogy ez nem az egyedüli Silent Hill, ami fejlesztés alatt áll. (Korábban hallottunk már ilyen pletykákat, úgyhogy ez nem újdonság.)

Kihangsúlyozta, hogy a képek egy régebbi buildből származnak, ugyanis ezek 2020-ban készültek, így azóta a projekt talán valamelyest megváltozhatott. Sok bizonyítéka van arra, hogy ez valós, és nem valami hoax, és várja ő is, hogy a Konami hivatalosan is leleplezze a Silent Hill visszatérését függetlenül attól, hogy sokan megkérdőjelezik a képek hitelességét.

Mi viszont rögtön rámutatnánk arra, hogy a képeket nem véletlenül a ResetEra fórumról ágyaztuk be: a tweetben ugyanis nem tekinthettük meg ezeket, mert a Konami DMCA-követeléssel eltávolíttatta azokat a Twitterről. Márpedig ha kamu lenne az egész, a japán kiadó nem jött húzta volna elő a szerzői jogi kártyát, azaz a képek valósak! Ez bizony eléggé nagy blama: itt tényleg jobb lett volna, ha a mostanában inkább a pachinko felé kacsintgató Konami hallgat.

Dusk Golem a fórumon még kiemelte, hogy a Silent Hillt nem csak egy stúdió fejleszti, hanem közös munkálatok zajlanak. Ito Masahiro (a Silent Hill második és harmadik részének művészeti igazgatója) szerinte biztosan dolgozik a projekten, és van is pár rajz tőle, amivel bizonyítani tudja ezt, de ezeket csak később fogja megosztani, ugyanis kicsit… durva vizualitásról van szó (soknak tartja…).

Tavaly júniusban mit is jelentett be a Konami? Egy stratégiai partneri kapcsolatot a Bloober Teammel. A lengyel csapat a pletykák szerint a Silent Hillen dolgozik. Hmmm… milyen véletlen egybeesés.

Forrás: WCCFTech

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu