Készülhet az új Sly Cooper?! Mozgolódik a Sucker Punch

Úgy tűnik, hogy mégiscsak jön egy új Sly Cooper-játék, legalábbis a Sucker Punch friss álláshirdetése elég egyértelmű utalás.

 

 

Jó hír a Sly Cooper-rajongóknak! Két álláshirdetést is közzétett nemrég a Sucker Punch. Az első egy Senior Multiplayer Systems Designer pozícióra szól, és azt írja, hogy olyan embert keresnek, aki „társasjátékok használati utasításait úgy olvassa, mintha kémthrillerek lennének.” Ha a kémthriller célzás nem lenne elég, a továbbiak szerint: „Átnézed a szabályrendszert, és azonnal meglátod az árulások és a dicsőséges győzelmek lehetőségeit?”

Nos, ha lelkes rajongója vagy a Sly Cooper franchise-nak, akkor két kifejezés elég ismerős lehet számodra.

Egyrészt ott van a kémthriller célzás, ami eléggé szinonim a franchise-zal. A Sly Cooper-játékok a lopakodós platformer műfajba tartoznak, így nagyon valószínű lehet, hogy ez a kémthriller nem más, mint maga Sly Cooper.

Ugyanígy az álláshirdetés második részében szereplő árulás kifejezés ismét erre a játékra utal. Az ok elég nyilvánvaló: a játék egyik fő témája Penelope és az ő árulása körül forog. A Cooper Vault kirablása után Penelope Bentley-vel dolgozott az időgépén, de végül eltűnik. Később kiderül, hogy Cyrille Le Paradoxszal dolgozott Bentley ellen.

A második álláshirdetés egy többjátékos/hálózati programozóról szól, aki képes „olyan hálózati funkciókat definiálni, implementálni és telepíteni, amelyek támogatják a zökkenőmentes és magával ragadó kooperatív játékélményt.” Nem tudni, hogy ez az álláshirdetés milyen játékra utal. Előfordulhat, hogy az Infamous franchise kap co-opot, de nagyon is lehetséges, hogy egy teljesen új IP-ről van szó.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu