Robotzsaru – méghozzá nem is akármelyik – érkezik a Fortnite-ba!

Végre itt a jövő bűnüldözése: Robotzsaru hamarosan a Fortnite-ban is alaposan rendet tesz…

 

 

Robotzsaru, egy rabló megacég borzalmas kiborg teremtménye, aki egy kapitalista birodalom beteg, omladozó maradványain akarja érvényesíteni akaratát, a legújabb popkulturális ikon, aki utat tör magának a Fortnite-ba.

Az első reakció Robotzsarura a Fortnite-ban az, hogy a többség szerint ez egy elég furcsa kiegészítés. A karakter végül is a korporatizmus, a kapitalizmus, a rendszerszintű korrupció és a modern társadalom lassú csődjének éles kritikája volt, míg a Fortnite inkább a popkultúra minden létező jelenségének interaktív felkarolására hasonlít – nem sok nyilvánvaló keresztkompatibilitás van. Úgy tűnhet, hogy a Fortnite közönsége számára egy kicsit elavult: elvégre az eredeti filmet 1987-ben mutatták be.

A Robotzsaru már elérhető a Fortnite Item Store-ban.

Másrészt rámutattak, hogy minden éles eszű dolgot végül ugyanazok a cégek adnak el nekünk játékként, amelyeket egykor kritizáltak – és a film rendezője, Paul Verhoeven valószínűleg amúgy is elég jól elszórakozna az egészen. Végtére is a karaktere mára ugyanúgy pop-kulturális ikonná vált, mint sok más szereplő, aki feltűnt a Fortnite-ban.

Végső soron a Fortnite egy totális crossover free-for-all – a játékhoz a közelmúltban csatlakozott többek között az Assassin’s Creed, a Doctor Who, Naomi Osaka és az X-Men – , ráadásul eszünkbe juthat, hogy a Terminátor, aki egyszer kitépte egy ember szívét a mellkasából, hogy elvehesse a kabátját, 2021 januárjában csatlakozott a játékhoz. Úgyhogy azt hiszem, a Robotzsaru hozzáadása mégsem annyira megdöbbentő lépés…

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu