Bloober Team-játékok érkezhetnek a PS Plusra?!

Egy új pletyka szerint néhány, a Bloober Team által fejlesztett játék a PlayStation Plus extra és prémium szintjeinek részeként válik majd elérhetővé.

 

 

Ha igaz a hír, úgy a Bloober Team játékainak rajongói fellélegezhetnek, mert az új PlayStation Plus szolgáltatás már csak a küszöbön áll. A Sony az ázsiai régiókban május 23-án, Japánban június 1-jén, Amerikában június 13-án, Európában pedig június 22-én adja ki a megújult PlayStation Plus-szinteket. Az egyes szintek teljes kínálatáról azonban még mindig keveset tudunk.

A Sony megemlítette, hogy a PS Plus Extra és Premium előfizetők akár 400 játékból álló katalógust kapnak, de csak néhány nevet osztottak meg a teljes listából.

Továbbá a Sony még nem fedte fel a klasszikus játékok gyűjteményét, amely a Prémium szint egyik nagy dobásának ígérkezik. Egy új pletyka szerint egy fejlesztő játékai is részei lesznek ezeknek az új PS Plus-szinteknek. Minden kiszivárgást óvatosan kell kezelni, de ez a hír meglehetősen hihetőnek tűnik.

Ez a pletyka a bankier.pl és a resetera oldaláról származik, a Push Square pedig később jelentette meg. Egy április 18-i keltezésű dokumentum szerint a lengyel Bloober Team stúdió által fejlesztett játékok kerülhetnek a PS Plus Extrához. Az iromány megjegyzi, hogy „jelentős licenc- és forgalmazási megállapodást kötöttek a Sony Interactive Entertainmenttel”, és a pletyka szerint a Bloober Team kiválasztott játékai egy új forgalmazási szolgáltatás részét képezik majd.

 

 

 

 

Ha ez a pletyka igaznak bizonyul, akkor a rajongók számíthatnak arra, hogy a PS Plus Extra és Premium szintek részét képezik majd egyes Bloober Team-játékok. A stúdió olyan horrorjátékok készítéséről ismert, mint a The Medium, a Layers of Fear és az Observer, és ezek nagyszerű kiegészítői lehetnek a Sony által kínált játékkatalógusnak.

Egy kiszivárgott hír szerint a Bloober Team egy új Silent Hill-játékon dolgozik…

…de a fejlesztő tavaly nyáron cáfolta az erről szóló híreket. Az első bejelentésen kívül a Sony nem sokat árult el a PlayStation Plus közelgő megújításáról. A rajongóknak fogalmuk sincs a szolgáltatás részeként kínált játékokról, és a Sony valószínűleg csak az ázsiai régiókban való megjelenés előtt mutatja meg a teljes listát. Csak a következő játékokat erősítették meg a megjelenéskor: Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 és Returnal.

A Sony azt sem árulta még el, hogy a Game Trials hogyan működik majd a PS Plus Premium előfizetők számára. Egy nemrégiben megjelent jelentés szerint minden 34 dolláros vagy annál magasabb árú játéknak a megjelenéstől számított három hónapon belül kétórás próbaverziót kell majd kínálnia a felhasználóknak. Ez potenciálisan nagy ösztönző lehet a júzerek számára, hogy előfizessenek a PS Plus Premiumra, és a Sony remélhetőleg a következő napokban további részleteket oszt meg a szolgáltatással kapcsolatban.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu