Idén fog megjelenni a Marvel’s Midnight Suns?

Úgy tűnik, hogy az XCOM-játékok mögött álló Firaxis és a 2K (=Take-Two) lassan közelít a fejlesztés végéhez, igaz, ennek is azért itt volt az ideje.

 

Amikor tavaly augusztusban bejelentették a Marvel’s Midnight Suns-t, márciusra tervezték a megjelenését, de aztán novemberben jött a hír, hogy eltolták a rajtot 2022 második felére. Az pedig másfél hónap múlva pedig már kezdetét is veszi, így nem csoda, ha a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság már értékelte a játékot (ez a Redditen bukkant fel), így nem kizárt, hogy több halasztás nem lesz, hanem akár már júliusban itt is lesz a „szuperhősös XCOM”, ugyanis hasonló játékmenetűnek tűnik a Marvel’s Midnight Suns.

A játékról augusztusban ezt írtuk: „A játék Steam-oldalán olvashatjuk is, hogy egy taktikai RPG-ről van szó, ami a Marvel-univerzum sötétebb oldalán játszódik. Az alvilág démoni erőivel kell megküzdenünk, és a Midnight Suns a Föld utolsó védvonalaként szolgál.

A démonanya Lilith egy évszázadnyi alvás után lett felébresztve, köszönhetően Hydrának és a sötét mágia, varázslat párosának. Lilith addig nem fog megállni, amíg a mesterét, Chthon-t vissza nem hozza, teljesítvén egy ősi próféciát. A Bosszúállók pedig a tüzet tűzzel lehet eloltani elvét követve beveti az Éjféli Napok (Midnight Suns) nevű bandát. Nico Minoru, Blade (Penge), Magik, illetve Ghost Rider (a szellemlovas) a természetfeletti erejét be kell, hogy vesse, különben a prófécia beteljesül, a Földnek pedig befellegzik. Ők közösen feltámasztják a Vadászt (the Hunter), Lilith megtagadott fiát, ugyanis ő az egyedüli hős, akinek eddig sikerült legyőznie őkelmét…

Ezt a karakter lesz a miénk a játék során. Ő egy testreszabható hős lesz a Marvel-univerzum történetében először. Több legendás hőst is behozhatunk a csapatba a Bosszúállóktól kezdve az X-Menen át további csapatokig. Így a számunkra megfelelő játékstílushoz illő bandát verbuválhatunk, és a karakterek klasszikus kinézeteket is szerezhetnek a sztori során. Ahogy haladunk előre, úgy épülnek a kapcsolatok a csapattagok között (Vasember, Farkas/Rozsomák, Amerika Kapitány pl.), és így további képességek nyílnak meg. A főhadiszállásunk, a Kolostor (The Abbey) is tele lesz titkokkal. A harci rendszer új, továbbá testreszabható lesz. A jó stílust jutalmazni fogja a játék.”

A Marvel’s Midnight Suns tehát valamikor 2022 második felében jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu