Még idén megjelenhet a Gears of War Collection! [VIDEO]

Egy új pletyka szerint, ami az interneten terjed, a Microsoft Gears of War franchise-a a Halóhoz hasonló gyűjteményt kaphat.

 

 

Úgy tűnik, a Gears of War esetében a Microsoft egy újabb, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló projekt kiadására készülhet. Még januárban az ismert Xbox-kiszivárogtató, Shpeshal_Nick azt sugallta, hogy egy Master Chief Collection-szerű gyűjtemény van készülőben az Xbox egyik fő franchise-ához, de elhallgatta, hogy mi lenne az a franchise. A találgatások a Fable vagy a Gears-sorozatra utaltak, de egy új podcast potenciálisan leszűkítette a kört.

Az XboxEra podcastban Shpeshal_Nick ismét nem pontosította, hogy milyen sorozatról szól majd a gyűjtemény, de azt mondta, hogy „mindenki kitalálta”, és utalt arra, hogy Forza, Halo vagy Gears lesz.

Halo gyűjtemény már jelent meg, a Forzának, mivel az egy versenyjáték franchise, nem lenne sok értelme, így csak a Gears of War marad.

Shpeshal_Nick úgy véli, hogy ez a gyűjtemény valamikor az év folyamán jelenik majd meg, és hogy esetleg a közelgő Xbox showcase eseményen fogják bejelenteni. Bár az E3 2022 elmaradt, az Xbox június 12-én tart egy showcase-t, ahol a nagy E3 szintű bejelentéseket teszi meg. Egy Gears-gyűjtemény mindenképpen beleillene a sorba, bár a rajongóknak figyelniük kell, hogy kiderüljön, valóban sor kerül-e erre.

Néhányan azonban elgondolkodhatnak azon, hogy mi értelme lenne egy Gears of War gyűjteménynek. A The Master Chief Collection esetében a legtöbb játék nem volt könnyen elérhető Xbox One-on, főleg, hogy az még azelőtt volt, hogy a konzol elindította volna a visszafelé kompatibilitási programot.

A Gears esetében a sorozat minden egyes játéka már játszható a legújabb Xbox hardveren, beleértve a Gears Tactics spin-off játékot és az eredeti Gears of War felújított változatát is.

Talán ez a feltételezett gyűjtemény tartalmazni fog egy Gears 2 remaster-t, vagy ha a rajongók szerencsések, akkor a Gears 2 és 3 remaster-eit is, hogy a játékok felérjenek az eredeti Gears of War remaster-ének szintjére. Így az Xbox játékosok a teljes Gears-élményt végigjátszhatják magasabb minőségben, miközben várják az újabb híreket a Gears 5 sikere után elkerülhetetlen Gears of War 6-ról.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu