Visszatérhet Johnny Depp A Karib-tenger kalózai sorozatba?!

MOZI HÍREK – Jerry Bruckheimer nemrég elárulta, hogy két Karib-tenger kalózai 6 filmváltozat van fejlesztés alatt, egy Margot Robbie-val a főszerepben és egy nélküle – amely talán Johnny Deppre vár?

 

 

Miután Johnny Deppet kitették a szériából, felröppent a hír, hogy készül egy új Karib-tenger kalózai film, amelynek Margot Robbie lehet a főszereplője. Jerry Bruckheimer producer elárulta, hogy két forgatókönyvet is írnak A Karib-tenger kalózai 6-hoz, az egyikben Robbie szerepel, a másikban pedig nem. Bruckheimer jelenleg a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick promóciójával van elfoglalva; nemrég a The Sunday Timesnak beszélt a készülő akciófilm készítéséről. Amikor A Karib-tenger kalózai jövőjéről és a női főszereplő esélyeiről kérdezték, Bruckheimer így nyilatkozott,

„Igen, tárgyalunk Margot Robbie-val. Két Kalózok-forgatókönyvet fejlesztünk – egyet vele, egyet nélküle.”

A nagy kérdés azonban az, hogy Johnny Depp vajon visszatér-e a franchise-ba? A hírek szerint a Disney nem akarja a produkció közelében látni Deppet, sőt, még a Margot Robbie tervezett Kalózok-filmjében való cameóját is elutasította. Depp jelenleg egy 50 millió dolláros rágalmazási perben áll volt felesége, Amber Heard ellen, amiért az családon belüli erőszakkal vádolja őt, amit Depp hevesen tagad. Depp a vallomása során kijelentette, hogy soha nem tér vissza A Karib-tenger kalózai sorozathoz.

Ez bizonyára bonyolítja a dolgokat, de a rajongók összefogtak a legendás megasztár mögött, és már petíciót is indítottak azért, hogy Deppet visszavegyék Jack Sparrow kapitány szerepére A Karib-tenger kalózai 6. részében. Amennyiben megnyeri a folyamatban lévő perét, és ez rehabilitálja a Hollywoodban kialakult imázsát, akkor a dolgok megváltozhatnak.

Depp a rajongók támogatását élvezi, és ha elég sokan követelik, még ő sem mondhat nemet arra, hogy újra eljátssza ikonikus szerepét Jack Sparrow kapitányként.

Sajnos egyelőre nem tervezik, hogy Depp szerepeljen a hatodik Kalózok-filmben – erősítette meg Bruckheimer. Arra a kérdésre, hogy Johnny Depp visszatérhet-e, a veterán producer azt mondta: „Jelenleg nem. A jövő még nem dőlt el.” Bár a rajongók nem ezeket a szavakat szeretnék hallani, úgy tűnik, Depp A Karib-tenger kalózai visszatérése bizonytalan, ám nem lehetetlen…

Forrás: The Sunday Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu