Az utolsó Halloween-filmen lehet, hogy csodálkozni fognak a rajongók

MOZI HÍREK – Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget adva a sorozatnak, mint amilyen az eddig is volt.

 

Bár King csak az inspiráció szintjén, mégpedig Christine című könyve révén folyna bele, amelyből szintén John Carpenter, a Halloween alkotója készített nagy sikerű filmet a nyolcvanas években. A Christine az „elátkozott autó” alműfajba tartozik, a címszereplő egy veterán járgány, amelyet megszállt egy gonosz szellem, és hatalmába keríti a tulajdonosát is. És persze mindenki meghal.

Most spoilerezés jön, aki meg akar lepődni majd az utolsó Halloween-filmen, innentől csukott szemmel olvasson tovább. Egyes spekulációk szerint a Halloween Ends behozhatja a megszállottság témáját, eszerint Michael Myers, az elpusztíthatatlan gyilkos nem is ember, hanem démonlakta lény, ezért nem lehet elpusztítani. A nagy csavar az lehet – ez már meredekebb spekuláció! – ha a démon átköltözik egy másik karakterbe, aki esetleg a főszereplő Laurie-hoz (Jamie Lee Curtis) közel álló személy. Ennek az a kockázata, hogy ezzel elronthatják az egész szériát, de ha mégsem, a sötét kanyarulat lehetőséget nyújt a folytatásra.

(Halloween Ends – hazai bemutató: 2022. október 13.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu