MultiVersus: filmszerű videót kapott a Warner Super Smash Bros.-klónja [VIDEO]

A Player First Games játékából ezúttal Batmant, Wonder Womant (mindenkit angolul hagyunk!), Arya Starkot, Iron Giantet, Bugs Bunny-t, Taz-t, Shaggy-t, Velmát, Tomot és Jerry-t is láthatjuk.

 

Úgyhogy ebben a kisfilmben is elég sok franchise képviselteti magát a DC képregényes univerzum karaktereitől kezdve a Trónok harcán és a Bolondos dallamokon át a Scooby-Doo-ig és a Tom és Jerry-ig. Mivel a Warner Bros. Discovery-nek, a kiadó Warner Bros. Gamesnek sok IP-je van, így teljesen jó ötlet, hogy a Nintendo Super Smash Bros.-ához hasonló játékot készít.

A MultiVersus egy zárt alfatesztet futtat május 19-étől 27-éig. Ez az összes platformon elérhető lesz teljes crossplay támogatással, illetve a dedikált szerverek rollback netkódot is biztosítanak, hogy mindenkinek ugyanaz legyen látható (aki pedig siet, annak cselekedeteit így „visszatekeri” a játék, aki pedig lemarad, annak meg „belepörgetnek”). Lesz nyílt béta is, ez pedig valamikor júliusban érkezik.

A játék hivatalos jellemzését korábban már összefoglaltuk: „A MultiVersus egy free-to-play, 2v2, platformos bunyós játék lesz tele ikonikus karakterekkel és legendás univerzumokkal; a stáb pedig idővel bővülni fog. Teljes crossplay támogatás (és crossprogression), dedikált szerveralapú rollback netkód, illetve tartalmakkal teli szezonok; ezeket ígéri a Warner, illetve a játékot fejlesztő Player First Games. Előregisztráció is már van, mégpedig a játék hivatalos oldalán.

Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy (Bozont, ahol eszünkbe jut a magyar neve, leírjuk), Bugs Bunny (Tapsi Hapsi), Arya Stark, Tom és Jerry, Jake és Finn, Steven Universe és Garnet lettek eddig bejelentve, úgyhogy a DC-s képregényektől kezdve a Scooby-Doo-n és a Bolondos dallamokon át a Trónok harcáig és az Adventure Time-ig egy eléggé változatos karaktergárdát ígért a kiadó. A meccsek során nagy hangsúlyt kap az online, kooperatív játékmenet, és mindegyik karakter mély harci mechanikákkal rendelkezik, megkülönböztetve a többiektől a MultiVersus játékmenetét. A mozgáskészletet testre lehet szabni, és dinamikusan kombinálni is lehet a másik karakterével. (Pl. Wonder Woman lasszóját Shaggy szendvicsével; Arya arccseréje Superman lézerszemeivel). Helyszínek? Batman barlangja, Jake és Finn faerődítménye példáu. 1v1, illetve négy játékos számára free-for-all játékmódok is lesznek.

A szinkronhangok sem lesznek gyengék: Batmant Kevin Conroy (Batman: The Animated Series, Batman: Arkham sorozat) azólaltatja meg, Supermanért George Newbern (Justice League vs. the Fatal Five, Injustice 2) felelős, Wonder Woman hangja Abby Trott (Carmen Sandiego), Harley Quinn megszólaltatója Tara Strong (Batman Ninja, Batman: Arkham sorozat), Shaggy mögött Matthew Lillard (Scooby-Doo) áll, Tom, Jerry és Bugs Bunny hangja Eric Bauza (Looney Tunes/Bolondos dallamok) lesz; Maisie Williams (Game of Thrones/Trónok harca) lesz Arya Stark hangja, Jake-ért John DiMaggio (Adventure Time), míg Finnért Jeremy Shada (szintén Adventure Time) felel, Steven Universe hangja Daniel DiVenere (Spirit Riding Free), Estelle (Steven Universe) lesz Garnet, és Reindog mögött Andrew Frankel (Jellystone) hangja hallható.”

A MultiVersus valamikor idén rajtol el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (Steam), PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu