The Chant: az elképesztő, pszichedelikus horrorjáték új trailert kapott! [VIDEO]

A The Chant egy drogos trippel felérő teaser trailert kapott, amely egy távoli spirituális szigeti menedékhelyen játszódó kultikus, pszichedelikus rémálomba invitálja a rajongókat.

 

 

Még az E3 2021-en jelentette be a The Chantot a fejlesztő Brass Token és a kiadó Prime Matter of Koch Media. A „pszichedelikus akcióhorror”-ként jellemzett játék a kozmikus horror és a spiritualitás témáit követi, mint egy harmadik személyű akció-kalandjáték, amely egy távoli szigeti menedékhelyen játszódik, amely kapcsolatban áll egy 1970-es évekbeli new age szektával.

A The Chantban a névadó ritmikus kifejezés valamilyen módon visszafelé sül el, és ez eredményezi a pszichedelikus horrort, amellyel a játékosok szembesülnek.

A 2022-es megjelenési ablakkal előkészített túlélőhorror még idén nagyot szólhat. Ugyanis nemrég egy új teaser trailert kapott, amely bemutatja mindazokat a hallucinogén és rémálomszerű képeket, amelyekre a játékosok számíthatnak egy spirituális szekta elvonulásától.

A The Chant teaser trailere, amely a PlayStation hivatalos csatornájáról származik, rövid betekintést nyújt egy idillinek tűnő szigetre, ahol egy különös kupolaépítményben gyülekeznek az egyének. A megvilágosodás céljával érkezve a különböző karakterek hasonló fehér öltözékben, gyertyák előtt a padlón gyűlnek össze egy spirituális utazásra.

A karakterek tisztában vannak azzal, hogy egy 70-es évekbeli csoport már járt itt előttük, ami arra utalhat, hogy a visszavonulásnak és magának a szigetnek szektás háttere van. Továbbá az események akkor válnak igazán borzalmassá, amikor egy másik dimenzióból érkező éteri jelenlét tűnik fel, amelyet Homálynak neveznek, és amely elkezdi befolyásolni a látogatókat és a valóságukat. A The Chant főszereplőjéről nem sok mindent osztanak meg, de a túlélő horror élmény része lehet valószínűleg annak megértése, hogy miért döntöttek úgy, hogy egyáltalán elutaznak erre a magányos helyre.

A teaser egy emlékeztetővel zárul, miszerint a The Chant 2022 őszén jelenik meg.

Érdekes módon azonban a fejlesztő Brass Token weboldalán az áll, hogy a megjelenési ablak októberre szűkül, ami stílszerűen a Halloween körüli kísérteties évszakban indítaná útjára a játékot.

Ráadásul a The Chant, úgy tűnik, hogy next-gen exkluzív lesz, hiszen a teaser trailerben csak PS5-öt jelöl meg kompatibilis PlayStation verziónak, PS4-et nem. Október érkezéséig a rajongók feliratkozhatnak a Koch Media hírlevelére a játék hivatalos weboldalán, ahol részt vehetnek egy sorsoláson, amelynek keretében „a megjelenéskor egy Spiritual Wellbeing tematikus csomagot nyerhetnek.”

Forrás: Brass Token

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu