WRC Generations: hybrid fordulatot vesznek a rallyautók [VIDEO]

A Kylotonn és a Naco is a jövőbe tekint, de azért még ez a játék is cross-gen lesz.

 

A játék Steam-oldala szerint a WRC Generations is a változás felé tekint, ahogy a rali-világbajnokság is, hiszen elindul a váltás a hybrid korszak felé. Ez a ralisoknak is forradalmi lesz, ugyanis a teljesítményre is kihat a változás. Más stratégiákra van szükség, a pilótáknak és csapatoknak pedig adaptálniuk kell magukat. A játékmenetben is vannak újítások emiatt. Az új mechanikák képviselik a hybrid motorok szükségleteit. A győzelem érdekében az akkumulátorunkat is figyelni kell, és a szakaszokon így kell belőni, hogy mennyire vegyük igénybe azokat.

A közösség igényeinek kielégítése céljából az egyedi festéseket és matricákat meg lehet osztani a többi játékossal. A legjobbakat a Kylotonn és a Nacon jutalmazni fogja és kiemeli azokat. A versenyre éheseknek az új liga móddal (League mode) hasonló szinten levő játékosokkal küzdhetünk meg. Ha a vetélytársak előtt végzünk, akkor a Legends kategória ranglétráján feljebb mehetünk (és ha nem, akkor lejjebb csúszunk).

A WRC Generations az eddigi ralijátékokhoz képest több tartalommal fog rendelkezni. Huszonkét országban 750 kilométernyi speciális szakasz, a 2022-es szezon Rally1, Rally2 és Junior WRC kategóriájának 49 csapata, 37 legendás autó (és „további bónuszok”), és összesen 165 pályaszakasz vár ránk a játékban. A rali-világbajnokság még hitelesebb képviselete érdekében egy teljesen áttervezett svéd rali is képviselteti magát, hat új speciális szakasszal az Umea-régióban.

Tehát az új hybrid autók, sokkal realisztiksuabbnak nevezett fizika, az új liga mód, az új svéd rali, továbbá a közösséggel megosztható egyedi festések és matricák várnak ránk, továbbá a csapatalkotás és menedzsment is menni fog a korábbi részekben már látott stílus után szabadon. A WRC Generations október 13-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam… talán most nem fogják hetekkel a rajt előtt áttolni az Epic Games Store-ra, ugyanis ezt a kiadó egyszer megtette!), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Esélyes, hogy a PC és a Nintendo Switch verzió kicsit később jön csak…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu