Obi-Wan Kenobi egy különleges versennyel érkezik a Fortnite-ba: részletek és dátum a Star Wars karakter megszerzéséhez

Az Epic Games a Disney+ új sorozatának népszerűsítése érdekében vezeti be a népszerű karaktert a battle royale-ba.

 

Alig néhány hete a Fortnite a Star Wars-napot ünnepelte a népszerű űrfranchise különböző karakterei által inspirált öltözékekkel. Ez azonban nem volt több, mint a Star Wars-rajongók buzdítása a battle royale-ban, hiszen az Epic Games május végére elkészítette a főfogást, ami egy Obi-Wan Kenobi skin.

Ha már nagyon vártad az Obi-Wan Kenobi-sorozat premierjét, akkor örülhetsz neki, hogy ez a karakter pontosan ugyanazon a napon érkezik a Fortnite-ba, mint a Disney + produkció . Így Obi-Wan Kenobi május 27-én debütál a battle royale-ban különböző kiegészítőkkel együtt, mint például egy hátizsákos kiegészítő, egy csákány, egy sárkányrepülő és egy különleges gesztus.

Ahogy már sejtheted, ez a ruha megvásárolható a Fortnite áruházban, de az Epic Games bevezet egy ingyenes útvonalat is, amely az Obi-Wan Kenobi Kupán való versenyzésen keresztül megy. Ha szerencsét szeretnél próbálni ebben a duóversenyben, ne feledd, hogy május 22-én, vasárnap kerül megrendezésre, és lehetőséget ad arra, hogy bárki más előtt megszerezd a ruhát és a Basic Kit hátizsákos kiegészítőt.

Az elmúlt hónapokban a Fortnite igyekezett új magasságokba emelni a kozmetikai kollekcióját, kiegészítve mindenféle franchise-okkal való szokatlan együttműködésekkel. Ezen túl az Epic Games már a jövőre is figyel, és már készül a 2. szezonjának kimenetelére, valamint egy olyan eszközre, amivel pénzt kereshetünk.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu