A The Boys parodizálja az Igazság Ligája rendezői vágása körüli vitát, Zack Snyder válaszol

MOZI HÍREK – Az Amazon szuperhősdrámája, a The Boys parodizálta Zack Snyder Igazság Ligáját az univerzumon belüli filmjük, a Dawn  of the Seven trailerével.

 

A The Boys harmadik évada a küszöbön áll, és a Prime Video elismert szuperhősdrámájának marketingje már javában zajlik. A The Boys Garth Ennis és Darick Robertson azonos című képregénysorozatán alapul, középpontjában pedig korrupt, felszínes szuperhősök állnak, akik gyakran visszaélnek erejükkel. A The Boys számos gyakori szuperhős-trópust szatirizál, és rendszeresen kifigurázza a való világ eseményeit is.

A közelmúltban a The Boys csapata parodizálta az Igazság Ligája vitát, amely azzal kezdődött, hogy Joss Whedon Zack Snyder távozása után beugrott és újraforgatta a film nagy részét. Snyder végül 2021-ben adta ki a film 4 órás vágását, mindezt egy bonyolult rajongói kampánynak köszönhetően, amely óriásplakátokat és repülő transzparenseket tartalmazott #ReleaseTheSnyderCut felirattal. A The Boys ügyes promóciós stratégiájának részeként az Amazon is beszállt a valószínűleg leghíresebb rajongói kampányba.

A Vought International egy óriási konglomerátum a The Boys univerzumában, amely a gyógyszer- és médiaiparban való kereskedés mellett szuperhősöket birtokol, készít és forgalmaz. A cégnek saját Twitter-fiókja és YouTube-csatornája is van, amelyen hamis trailereket, reklámokat, hírműsorokat stb. posztol. A Vought egy sor tweetben gúnyolta ki a Snyder-vágás-őrületet a saját #ReleaseTheBourkeCut-jával.

Adam Bourke (P.J. Byrne) a rendezője a Dawn of the Sevennek, a Vought Cinematic Universe hetedik filmjének, amelyben Homelander és a Hét többi tagja szerepel. A filmet egy Joss nevű fickó írta át, miután a Stormfront aggályait fejezte ki a filmben való női reprezentáció miatt. Június 3-án, a The Boys 3. évadának debütálásának napján pedig a rendező végre megvalósíthatja elképzelését a The Bourke Cutban. Az alábbiakban megnézheted a trailert.

Az egyperces trailer eléggé emlékeztet Snyder jellegzetes stílusára, a színvonaltalanított látványtól kezdve a zenén át egészen a logóig. Már csak néhány lassított felvétel hiányzik. A Watchmen rendezője azonban nem nélkülözi a humort sem, és kedvesen reagált. „Gratulálok Bourke rendezőnek. Izgatottan várom, hogy lássam a víziója megvalósulását.” – tweetelte Snyder.

A Prime Video The Boys egy anti-szuperhősös sorozat, és tökéletes ellenpontja a vidám mainstream képregényfilmeknek és tévésorozatoknak. A képregényekhez hasonlóan a The Boys is mindent belead az erőszakba, a romlottságba és a szuperhatalommal rendelkezők gyakran felháborító tetteibe. A The Boys 3. évada azonban állítólag az eddigi legőrültebb lesz, és „háromszor annyi vér lesz benne”.

A The Boys-t Eric Kripke (Supernatural) fejleszti, a főszerepben pedig Karl Urban alakítja Billy Butchert, a címadó önbíráskodó csoport vezetőjét, aki igazságot akar szolgáltatni a szuperképességűeknek. A The Boys további szereplői Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Chace Crawford, Jessie T. Usher és Giancarlo Esposito. A teljes szereplőgárda a 3. évadban is visszatér a szerepeibe, az új tagok mellett, Laurie Holden mint Crimson Countess és Jensen Ackles mint Soldier Boy, a világ első szuperhőse.

Soldier Boy érkezése még inkább a szakadék szélére sodorja majd az amúgy is zavart Homelandert, és mivel maguk a Fiúk is 24 órás szuperképességeket kapnak, ahogy az a trailerből kiderül, a 3. évad minden eddiginél robbanékonyabb és kaotikusabb lesz.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu