Mission: Impossible Leszámolás Első rész: az első magyar nyelvű trailerben Tom Cruise a trademark intenzív arcával néz és a trailer tele van akcióval [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible Leszámolás Első rész: a sorozat hetedik részének trailere magyarul is megérkezett. Christopher McQuarrie rendező legújabb filmje a hatalmas népszerűségnek örvendő kém-franchise-ban 2023. július 14-én kerül a mozikba.

 

Tom Cruise-hoz méltóan a milliárd dolláros akció-kém-franchise várva várt részének első előzetesét robbanásveszélyes akciók és szemkápráztató mutatványok töltik ki.

A hivatalos Mission: Impossible Leszámolás Első rész első részének előzetesét a hétvégén történt nyilvánvaló kiszivárgást követően tették közzé. A Twitter-felhasználók, akik megosztották a szivárgást, gyorsan megkapták a szerzői jogokkal kapcsolatos letiltást. A Paramount-film első pillantását a múlt hónapban a CinemaConon mutatták be.

Cruise visszatér Ethan Hunt, az IMF ügynöke és operatív vezetője szerepében, amelyet a népszerű tévésorozat alapján készült 1996-os filmben alakított először. A Dead Reckoning alcímmel ellátott első része a sorozat hetedik filmje.

A Dead Reckoning Part One különösen figyelemre méltó, mivel ez az első olyan folytatás, amelyben visszatér Eugene Kittridge, az 1996-os filmben az IMF igazgatója. Abban a filmben a karakter megosztotta az egész franchise egyik legikonikusabb jelenetét, amely a „Kittridge, még sosem láttál engem nagyon idegesnek” szóváltás Hunttal. Kittridge-et ismét Henry Czerny alakítja, aki az új trailerben is jó kis képernyőidőt kap.

Christopher McQuarrie rendező legújabb filmje a világjárvány miatt többször is elhalasztott, hatalmas népszerűségnek örvendő franchise-ban 2023. július 14-én kerül a mozikba. A sorozat következő filmje várhatóan 2024. június 28-án kerül a mozikba.

Nézd meg az alábbi trailert magyarul és angolul is.

Illetve egy kis nosztalgiáért megosztottuk az első film, ’96-os film trailerét, ahol Eugene Kittridge és Tom Cruise is rendkívül intenzív tekintettel nézik egymást és a fent említett kultikus szóváltás elhangzott.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu