Menu

Sci-fi shooteren dolgoznának az Alien Isolation és a Total War saga készítői?!

A Total War szüleinek következő fejlesztése az Unreal Engine 5 grafikus motorjára támaszkodik majd.

 

 

A Creative Assembly, akiket a Total War szériáról ismerhetünk leginkább, készülő új játéka továbbra is homályba burkolódzik. Miután négy évvel ezelőtt kiderült, hogy az Alien Isolation mögött álló csapat egy taktikai shooteren dolgozik, most egy új álláshirdetés alapján megtudtuk: a projekt az Unreal Engine 5-öt használja majd grafikus motorként, és egy új IP lesz.

Pontosabban a SEGA a csatornáin keresztül két álláshirdetést tett közzé vezető játékprogramozói és technikai projektmenedzseri munkakörökre. Mindkettőt azzal az igénnyel, hogy “felejthetetlen játékélményt teremtsenek egy új projektben egy új franchise csapat részeként” – olvashatjuk a SegmentNext oldalán.

 

Mit tudunk még az új játékról?

 

A Creative Assembly weboldaláról tudjuk, hogy az új IP sci-fi témájú lesz. Sőt, 2019-ben az is kiderült, hogy a projekthez a leginkább a District 9 és más sci-fi filmek alkotójaként ismert Neill Blomkampot szerződtették. Továbbá 2021-ben leszerződtették a Destiny egyik legidősebb tervezőjét, ami megerősíti a Total War szülőatyjának terveit a multiplayer kínálat elkészítéséről.

A háttérben az is ott van, hogy az évtized első felében egy “szuper tripla-A játékot” szeretnének kiadni, hozzátéve, hogy egy európai stúdió által fejlesztett FPS-ről van szó, így a bejelentés után minden szem gyorsan a Creative Assemblyre szegeződött.

Forrás: SegmentNext

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu