Call of Duty: Modern Warfare 2: visszatér néhány régi ismerős… [VIDEO]

Az Activision új Modern Warfare-játékáról nem sok részletet árultak el, de a friss teaserből kiderül ez-az, például, hogy kik térnek vissza a klasszikus játékokból…

 

 

Eddig csak egy logó volt, ami bejárta az internetet. Most pedig már azt is elmondhatjuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 rohamosan közeledik. Hiszen az Activision régóta várt lövöldéje PC-re és konzolokra is megjelenik október 28-án, így néhány hónap múlva visszatérhetünk a csatatérre, ahol az egész franchise legfejlettebbnek ígérkező része vár ránk.

A játék fejlesztői ezt a hírt egy trailerrel kívánták megosztani, amelyben a Long Beach kikötőjébe állított kamerával a Task Force 141 néhány ikonikus figurája látható. Mint a cikk végén található videó mutatja, a Modern Warfare 2-ben a John Price kapitány, Simon „Ghost” Riley, John „Soap” MacTavish és Kyle „Gaz” Garrick által alkotott klasszikus osztag tűnik majd fel.

A történetről és a többjátékos módról egyelőre nem tudni részleteket.

Ezen túlmenően az Activision megerősítette, hogy a fent említett csapat egy új taggal bővül: Alejandro Vargas, a mexikói különleges erők ezredese. A Modern Warfare 2 így bemutatja nekünk a legfontosabb karaktereit, és felkészít minket az elkövetkezendő néhány hónapra, amikor biztosan sok újdonságot fogunk megtudni a játékmenetről és a történetről.

Természetesen a közösségnek jó oka van arra, hogy izgatott legyen a Modern Warfare 2 miatt. Az első játék a franchise egyik legnépszerűbbje volt, és az Activision nem sajnálta a pénzt a folytatás fejlesztésére. Ahogy arról május elején beszámoltunk, úgy tűnik, olyan sokan dolgoznak a Call of Duty franchise-on, hogy akár egy várost is alapíthatnának.

 

 

 

 

Jön a béta és a Vault Edition?

 

Kiszivárgott információk szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 Vault Edition tartalmazza majd a játék első Battle Pass-ját és 50 tier kihagyást, a Red Team 141 Operator Packot, amely Ghost, Soap, Price és Farah operátorokat tartalmaz, az FJX Cinder Weapon Vaultot, 10 óra dupla XP-t és dupla fegyver XP-t, a Ghost Legacy Packot, amely 12 Operator skin-t és 10 fegyver blueprintet tartalmaz, valamint korai hozzáférést a nyílt bétához. A csomag árával kapcsolatos információ e cikk írásakor még nem áll rendelkezésre.

A nyílt bétához való korai hozzáférés szintén előnyt jelent majd mindazoknak, akik előrendelik a Call of Duty: Modern Warfare 2 cross-gen csomagot.

A kiszivárgott információk szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 bétája először a PS4 és PS5 játékosok számára lesz elérhető, így a PC-n és Xboxon játszóknak egy meghatározatlan ideig várniuk kell a játékra. A korábbi Call of Duty béták is PlayStation-időzített exkluzívak voltak, így ez valószínűleg senkit sem fog nagy meglepetésként érni.

Ugyanakkor a Call of Duty: Modern Warfare 2 lehet az utolsó alkalom, hogy a PlayStation játékosok exkluzív CoD-tartalmat kapnak. A Microsoft megpróbálja felvásárolni az Activision Blizzardot, és ha az üzlet létrejön, az valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy helyette az Xbox kezd exkluzív Call of Duty tartalmakat kapni. Azt mondták, hogy a Call of Duty-játékok továbbra is multiplatformosak maradnak, de az ilyen jellegű kedvezmények a jövőben szinte biztosan az Xbox Game Pass előfizetőkhöz kerülnek majd.

Forrás: GameRant, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu