Hogwarts Legacy: íme, ilyen lesz a PS5 DualSense élménye! [VIDEO]

Az Avalanche Software által fejlesztett Hogwarts Legacy a tervek szerint 2022 végén jelenik meg.

 

 

A Harry Potter-rajongók a Hogwarts Legacy-nak köszönhetően a videójátékok világában is megvethetik a lábukat, hiszen a játék még idén megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és Nintendo Switch-re. Hogy fokozza a várakozásokat és fenntartsa az érdeklődésünket a varázsvilág iránt, a Warner Bros. már meg is osztotta a négy Roxfort-ház pajzsát és egy ASMR-videót, amely elmerít minket a fantasztikus univerzumban.

A DualSense kontrollerek a saját házunk színeit fogják sugározni a Roxfortban.

A PlayStation tisztában van azzal, hogy a játékosok teljesen el akarnak merülni a játék élményében, ezért már készülnek a PS5 DualSense-ével. Ahogy azt blogjukon kifejtették, a kontrollerek a már megszokott funkciójukkal valósághű érzéseket közvetítenek majd, amikor varázsolunk, hippogriffen repülünk vagy bájitalokat főzünk.

Mindez a PS5 egyéb funkciói mellett, amelyek a Hogwarts Legacy fantasztikus elemeivel együtt a varázslatos világba repítenek majd minket. A PlayStation ezzel kapcsolatban kiemeli a hangrendszer erejét, amelyet a Pulse 3D headset tovább fokoz, és két grafikus módot említ (Fidelity Mode és Performance Mode), valamint villámgyors betöltési időt ígér.

Bónuszként a PlayStation a DualSense lámpákat egy funkcióval egészítette ki: amikor éppen nem harcolunk vagy nem támadnak meg minket, akkor a megfelelő Roxfort-házunk színeit fogják mutatni.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu