Kihagyja a nyarat a Sony a State of Play-jel? Két régebbi IP tér vissza?

Új pletykák vannak: ezek most azt állítják, hogy a nagyobb játékbemutatós rendezvényt a Sony nem fogja júniusban megrendezni, hanem sokkal később.

 

Hiába nincsen idén sem E3 (2020-ban sem volt), ez nem tántorítja el a legtöbb kiadót attól, hogy legyen egy online rendezvény, ami során bejelentenek egy tonna játékot és/vagy azok megjelenési dátumát/időszakát (ezek közé nem tartozik az Electronic Arts: róluk korábban írtuk, hogy idén nem lesz EA Play Live). A Sony viszont eléggé váltogatja az E3 időszakára időzített műsorát: 2020-ban volt, de 2019-ben és 2021-ben nem… és úgy tűnik, hogy 2022-ben sem lesz ilyen közvetítésük.

Az XboxEra podcast egyik műsorvezetője, Shpeshal Nick beszélt arról, hogy eközben a Sony egy régebbi IP-jét tervezi visszahozni. Egy új Sly Cooper játék készül, de ezt nem „az E3-as időszak” során fogják bejelenteni. Sokan taggelték őt meg Twitteren ezzel kapcsolatban, és ő úgy látja, hogy a Sony júniusban nem fogja a tolvaj mosómedvét bejelenteni, hanem később. Szerinte a „kékek” valamikor szeptemberben erősítik meg, nem pedig a nyáron.

A buliba beszállt aztán egy másik bennfentes, AccountNgt is. A Twitteren azt írja, hogy már március eleje mondja: valószínűleg szeptemberben jöhet a Sony nagy játékbejelentős műsora (és akkor júniusban a cég a PlayStation VR2-re koncentrálna…?), majd hozzátette, hogy ugyanazon forrása is szeptemberre saccolta a cég nagyobb műsorát, de a harmadik tweetben még nagyobb meglepetést okozott, amikot bejelentette, hogy ez az értelemszeűren névtelen illető szerint az InFAMOUS is bejelentést fog kapni 2022 során…

Logikus lehet a Sony szeptemberi műsora, ugyanis a cég jövő március végéig, a jelenleg zajló üzleti év végéig nem sok játékkal, megjelenési dátummal rendelkezik. Ha több időt adnak a fejlesztőknek, akkor nekik sokkal pontosabb elképzelésük lehet arról, hogy mikorra készülnek el az alkotásaikkal, és mivel a Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio következő játéka, a God of War: Ragnarok még csak annyit mondott, hogy „2022”, őszre eldőlhet, hogy idén tényleg kijöhet-e.

Persze mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu