Hiába gizdul Elon Musk, az Elden Ring játékosait nem sikerült lenyűgöznie

Elon Musk megosztott egy képet a FromSoftware-fejlesztette Elden Ringben használt buildjéről, ám sok rajongót nem nyűgözött le vele.

 

 

Úgy tűnik, Elon Musk érdeklődését is felkeltette az Elden Ring hatalmas sikere: eddig több millió példányban kelt el, a kritikusoktól pedig elismerő kritikákat kapott, és ezzel minden idők egyik legjobban értékelt játéka lett. Musk a Twitteren dicsérte az Elden Ringet, és nemrég részleteket árult el a saját karakteréről. Azonban túl sok rajongót nem nyűgözött le az a build, amit Elon Musk használ a népszerű akció-RPG-ben.

Elon Musk nemrég részletezte Elden Ring buildjét, és úgy írta le, mint egy mágus buildet, amely a mágia és a közelharc keveréke.

Musk akkoriban elállt attól, hogy képet adjon Elden Ring karakteréről, de azóta megosztott képeket a statisztikáiról és arról, hogy mivel van felszerelve. Musk Elden Ring buildje azonban kritikákat váltott ki a játék közösségéből, akiket nem nyűgöztek le a statisztikái és a felszerelése.

Ami sok Elden Ring játékosnak feltűnt, az Musk felszerelés-terhelése.

Musk terhelése ugyanis 67,2/68,8 a képen, ami megnehezíti, hogy hatékonyan kikerüljön az ellenséges támadások útjából. Musk néhány olyan felszereléssel is rendelkezik, ami miatt a rajongók vakarják a fejüket, ilyen például a két pajzs. Jó néhány Elden Ring-rajongó válaszolt Musk buildjére, és gúnyolódott rajta, bár mások védelmére keltek, mondván, hogy úgy játszik a játékkal, ahogy akar.

Musk elmagyarázta, hogy megváltoztatja az Elden Ring felszerelésének terhelését, ha az adott összecsapás megköveteli tőle, hogy gyorsabban guruljon. Korábban azt is elmondta, hogy gyakran váltogatja a különböző talizmánokat, bár ezek a magyarázatok nem sokat segítettek az Elden Ring rajongók meggyőzésében, akiket nem nyűgöz le az, ahogyan Musk a játékot játssza.

Elon Musk nem az egyetlen híresség, aki Elden Ringet játszik.

Nemrég derült ki, hogy Randy Orton is kipróbálta az Elden Ringet. A WWE szupersztár azt állítja, hogy április 26-án elérte az 527. szintet. Orton azóta nem adott frissítést az Elden Ring szintjéről, de feltételezve, hogy még mindig rendszeresen játszik a játékkal, el lehet képzelni, hogy jelenleg ennél jóval magasabb. Orton azonban soha nem adott képet a buildjéről, mint ahogy Musk tette, így a rajongók csak találgatni tudnak a játékstílusáról.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu