Közelít a God of War: Ragnarok megjelenési dátuma?

Két jel is arra utal, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica (vagy PlayStation Studios Santa Monica…? a fenébe az elnevezésekkel) játéka lassan a célvonal felé közelít, holott jelenleg nem úgy tűnik, hogy a Sony a marketinget erőltetné Kratos és Atreus kapcsán…

 

Jelenleg annyi ugye a hivatalos, hogy a God of War Ragnarok 2022-ben jön PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Hallottunk már pletykákat, hogy 2023-ra átcsúszhat (a Horizon Forbidden West esetében beigazolódott, hogy 2021-ről idénre halasztotta a Guerrilla Games a rajtot), és mivel az északi mitológiának világvégéből (a Ragnarok ugyanis pontosan ezt jelenti) a Sony nem sokat mutatott, nem árt kétkedni, hogy miképp áll a fejlesztés.

Nos, a dél-koreai korhatár-besorolásért felelős bizottság kiértékelte a God of War Ragnarokot, és ezt a Twitteren osztotta meg a The_Marmolade nevű felhasználó. Nem meglepetés, hogy tizennyolcas értékelést kapott a God of War: Ragnarok, hiszen eléggé komoly hentelés jellemző a franchise-ra (és a régebben a szexualitás sem maradt ki). De jelentős-e az értékelés? Igen.

A Horizon Forbidden West értékelése novemberben történt, kb. három hónappal a megjelenés előtt, és május végén logikusnak tűnhet, hogy Kratos és Atreus szeptemberben érkezik meg, ugyanis eközben a Sony csendben elkezdett merchandise-t is értékesíteni a játékból. A Geeky Zone-on felbukkant néhány termék, amit azóta eltüntettek az oldalról (a képek viszont mementóként megmaradtak…), és ezek megjelenését szeptember 30-ára datálták… van itt egy plüssfigura Kratosból, egy baseball sapka, egy hat darabból álló plüsskészlet, illetve egy íjas/nyilas téli sapka is felbukkant egy kis ideig a site-on.

Ha ilyennyire jól áll a Sony már a repicuccokkal, továbbá a játék már értékelést is kapott, lassan ideje lesz a cégnek komolyabb, kizárólag a God of War: Ragnarokra koncentráló State of Play-jel előállnia, ugyanis mindegyik nagyobb, blockbusternek tekintett címük ilyen törődést kapott. Ezt a nyáron a Sony-nak meg kell tennie. Ezek után ez már el is várható tőlük.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu