Jön a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása – íme a teaser és a megjelenés ideje! [VIDEO]

Az Electronic Arts, a Respawn Entertainment és a Lucasfilm Games egy intenzív trailerrel hivatalosan is leleplezte a Star Wars Jedi: Survivort.

 

 

Immár hivatalos: folytatást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order. A nagy Star Wars Celebration eseményen mindenféle izgalmas bejelentések és leleplezések történtek, például megerősítették, hogy a The Mandalorian 3. évadának premierje 2023 februárjában lesz a Disney+-on. A legutóbbi leleplezés azonban különösen izgalmas lehet a játékosok számára, hiszen az Electronic Arts, a Respawn Entertainment és a Lucasfilm Games hivatalosan is bejelentette a Star Wars Jedi: Survivor-t, a népszerű 2019-es Star Wars akció-kalandjáték folytatását.

Ismét Stig Asmussen áll a játék rendezőjeként az élen, a főszereplő szerepében pedig a rajongók kedvence, Cal Kestis tér vissza.

A játék öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után veszi fel a fonalat: Kestis és droid társa, BD-1 még mindig menekül a Birodalom elől. A filmes trailer segít felvezetni a cselekményt, a Birodalom ugyanis ráteszi a kezét Cal fénykardjára. Kestis ezután egy titokzatos karaktert talál, aki egy Bacta-tartályban lóg, ami a Star Wars szereplői által a franchise-ban végig használt gyógyító eszköz.

 

 

 

 

A rajongóknak egy későbbi időpontig kell várniuk, hogy a Star Wars Jedi: Survivor trailer által felvetett kérdésekre választ kapjanak. Bár a játéknak nincs konkrét megjelenési dátuma, azt már megerősítették, hogy a program valamikor 2023-ban fog megjelenni, így a Star Wars-rajongók az elkövetkező hónapokban több információra számíthatnak a játékról és Cal Kestis következő kalandjáról.

A Star Wars Jedi: Survivorról játékmenet szempontjából nem sokat árultak el.

Már azon túl, hogy Calnak új képességeket kell majd elsajátítania és az Erő használatának új módszereit kell megtanulnia a kaland során. Megerősítették azonban, hogy a játék kizárólag next-gen lesz, vagyis PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re érkezik, míg a PS4-et és Xbox One-t teljesen kihagyja. Ez biztosíthatja, hogy a játék jelentős előrelépést jelentsen a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez képest a grafika és a teljesítmény tekintetében, így érdekes lesz látni, hogy milyen lesz a végeredmény.

 

 

 

 

A Star Wars hivatalos weboldalán megjelent interjúban Stig Asmussen, a játék rendezője kitért néhány next-gen előnyre, amire a rajongók számíthatnak a Star Wars Jedi: Survivor megjelenésekor. Ezek közé tartozik majd a ray tracing és a gyors betöltés. Asmussen röviden megemlítette a PlayStation 5 DualSense kontrollerét is, elárulva, hogy a fejlesztőcsapat „beleássa magát” a DualSense egyedi képességeibe, például a haptikus visszajelzésbe.

Egyelőre nem tudni, hogy a rajongók mikor tudhatnak meg többet a Star Wars Jedi: Survivorről. Az EA idén nem rendezi meg a szokásos EA Play eseményét, így ez még eltarthat egy ideig. Amíg várakoznak, a Star Wars rajongók megnézhetik az új Obi-Wan Kenobi sorozatot a Disney+-on, amelynek első két epizódjáról már mi is megírtuk a véleményünket.

Forrás: Star Wars, EA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu