Billy Dee Williams megdöbbentő kijelentést tett a Star Wars jövőjével kapcsolatban!

MOZI HÍREK – Kathleen Kennedy új karaktereket és új világokat akar felfedezni a Star Wars-univerzumban, és az eredeti Lando Calrissian, Billy Dee Williams támogatja a döntést.

 

 

A Star Wars sztárja, Billy Dee Williams egyetért Kathleen Kennedyvel abban, hogy eljött az ideje új területeket felfedezni a franchise-ban. Kennedy nemrégiben kifejtette, hogy a Star Wars-filmek jövője a teljesen új karakterek és világok felfedezésében rejlik majd, maguk mögött hagyva a Skywalker-sagát és a hozzá kapcsolódó történetszálakat. Azt is elmondta, hogy a Lucasfilm nem fogja újraforgatni a régi karaktereket fiatalabb színészekkel a szerepekben, miután a Solo: Egy Star Wars-történet alulteljesített a kasszáknál.

Ez talán azt jelenti, hogy Luke Skywalker, Han Solo és a többiek nem térnek vissza a közeljövőben a mozivászonra, de Williams számára ez talán így lesz a legjobb.

A TMZ szerint a Lando Calrissiant alakító színész beszélt Kennedy megjegyzéseiről és arról, hogy a Star Wars-filmek tervei szerint a semmiből új történetszálakat hoznak létre eredeti karakterekkel. Billy Dee Williams kifejtette, hogy semmi sem tart örökké, és miután több évtizedet töltöttek el ezekkel a szeretett karakterekkel, akiket a rajongók már jól ismernek, talán itt az ideje nyugdíjazni őket, hogy a franchise tovább bontogathassa szárnyait.

„Nem érdekel. Nem, miért is érdekelne? Nos, (a rajongóknak) ott van az a sok más film, amit megnézhetnek. Nem is tudom. Eljön egy pillanat az életben, amikor, tudod, a dolgok létrejönnek, aztán elmúlnak. Semmi sem tart örökké, az biztos.”

Azoknak a rajongóknak, akik felháborodtak azon, hogy Darth Vader és más kedvencek a múltban maradhatnak, Billy Dee Williams ezt tudta hozzátenni.

„Majd túlteszitek magatokat rajta.”

 

Billy Dee Williams visszatérhet a jövőbeli Star Wars-filmekben

 

A régi Star Wars-rajongók szeretik a klasszikus karaktereket, amit az új sorozat, az Obi-Wan Kenobi népszerűsége is bizonyít. De érdemes megjegyezni, hogy a rajongók az eredeti karaktereket bemutató új produkciókat is szívesen fogadják, ha az írás továbbra is magas színvonalú. A Mandalorian a Disney+-on való debütálásakor átütő sikernek bizonyult, és sok rajongó kijelentette, hogy többre tartja a sorozatot, mint a legutóbbi Star Wars-filmeket.

A folyamatos sikernek köszönhetően a The Mandalorian már a harmadik évadot is tervezi.

Lehet, hogy bizonyos karaktereknek még mindig lesz helyük a kis képernyőn. Bár Kathleen Kennedy azt mondta, hogy a Lucasfilm továbblép a klasszikus karakterek újraszereplésétől, azt is elárulta, hogy nem zárja ki teljesen egy Lando-sorozat elkészítését sem a Disney+ számára, amelyben Donald Glover ismét eljátssza a szerepet. Glover korábban a Solo: Egy Star Wars-történet című filmben vette át a stafétabotot Billy Dee Williamstől. Kennedy a GamesRadarnak magyarázta:

„Soha nem mondom, hogy soha. Ez biztosan nem olyasmi, amivel most szándékozunk foglalkozni. Még mindig beszélünk például Landóról Donald Gloverrel, de nem hiszem, hogy szándékosan csak úgy visszatérnénk néhány karakterre, mint Luke és Leia és miegymás, és önkényesen úgy döntenénk, hogy készítünk számukra egy történetet. Nagyon erős oknak kellene lennie, hogy ilyet lépjünk.”

Mindenesetre a jövőben sem lesz hiány Star Wars tartalmakból, mind a nagy, mind a kis képernyőn, függetlenül attól, hogy kik lesznek a főszereplők.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu