Bár az E3 elmarad, az Xbox és a Bethesda show-ja majdnem akkorának ígérkezik

Idén nem lesz E3, de a Microsoft és a Bethesda saját rendezvény hatalmas attrakciónak ígérkezik.

 

 

Mint azt egy ideje már tudni lehet, a 2022-es E3 elmarad, de a Microsoft és a Bethesda megtartja saját nyári bemutatóját. Az Xbox & Bethesda Games Showcase, hivatalos nevén, június 12-én, vasárnap kerül megrendezésre. Aki esetleg lemaradt volna róla és furcsának találja ezt a párosítást: a Microsoft 2020-ban felvásárolta a játékóriást.

A showcase az Xbox Game Studios, a Bethesda és a Microsoft más partnereinek címeit fogja bemutatni. Az esemény június 12-én 10 AM PT / 1 PM ET-kor – magyar idő szerint 18:00-kor – kezdődik.

„Az Xbox & Bethesda Games Showcase mindent tartalmazni fog, amit tudni kell az Xbox ökoszisztémában hamarosan megjelenő játékok sokszínű kínálatáról, beleértve a Game Pass közelgő megjelenéseit Xboxon és PC-n” – nyilatkozta a Microsoft.

A Microsoft nem közölt konkrétumokat az eseményen bemutatásra kerülő játékokkal kapcsolatban, de a Starfield biztosra vehető – 2022. november 11-én jelenik meg, és az idei év egyik legnagyobb játékának számíthat. A Microsoft emellett új Fable és Forza Motorsport játékai is készülhet, amelyeket szintén bemutathatnak. Ami a Bethesdát illeti, a bemutató több újdonságot hozhat a Redfallról és a MachineGames Indiana Jones játékairól.

Az Xbox főnöke, Phil Spencer az eseményt azzal hirdette, hogy jól érzi magát, amikor stúdiókat látogat meg, és demókat, bejelentéseket és forgatókönyveket néz át a bemutatóra. „Úgy érzem magam, mint egy rajongó, aki a színpad mögé lopózott és nézi, ahogy a show létrejön” – mondta.

Bármit is látunk, az Xbox & Bethesda Games Showcase-t több mint 30 nyelven közvetítik, és több helyen is lehet majd streamelni.

Az ESA az év elején lemondta az E3 2022-t, de várhatóan 2023-ban visszatér LA-be. Geoff Keighley éves Summer Game Festje idén visszatér, bár a show konkrétumairól még nincsenek részletek. A Gamescom is várhatóan visszatér idén, méghozzá személyes részvételi formában. Az idei nyári videójátékos találkozók teljes programja még nem ismert, de igyekszünk majd folyamatosan tájékoztatni benneteket a részletekről.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu