Nagyot megy az Obi-Wan Kenobi-sorozat: ez a Disney+ eddigi legnagyobb sikere!

MOZI HÍREK – Az Obi-Wan Kenobi Star Wars-tévésorozat több órát streamelt a premier hétvégéjén, mint bármelyik korábbi eredeti produkció a Disney+ platformon.

 

 

Nagy sikert aratott a legújabb Star Wars tévésorozat, az Obi-Wan Kenobi. A Disney bejelentette, hogy az Obi-Wan lett az eddigi legnézettebb Disney+ eredeti sorozatpremier világszerte.

Ezt a nyitóhétvégén streamelt órák alapján számolták ki. A Disney nem közölt konkrét statisztikákat az összes streamelt órával kapcsolatban, és azt sem mondta el, hogy korábban melyik eredeti sorozat tartotta a rekordot.

Az Obi-Wan minden bizonnyal azért növelhette a nézettségét, mert a május 27-i induláskor nem egy, hanem két epizódot mutattak be.

Mindenesetre nem meglepő, hogy az Obi-Wan erősen kezdett. Elvégre a sorozatot hatalmas hype övezte, hiszen az előzményfilmek sztárjai, Ewan McGregor és Hayden Christensen visszatértek, hogy eljátsszák ikonikus karaktereiket, Obi-Want, illetve Darth Vadert. Ráadásul a sorozat a Star Wars Celebration alatt debütált. Ráadásul az amerikaiaknak extra szabadidejük is volt ezen a hétvégén, köszönhetően a Memorial Day hosszú hétvégének.

McGregor és Christensen mellett az Obi-Wan Kenobi főszereplője Moses Ingram, akinek védelmében a hivatalos Star Wars-fiók is megszólalt a rasszista online kommentek közepette.

A Disney+-on elérhető további Star Wars tévésorozatok közé tartozik a The Mandalorian, amely 2023 februárjában tér vissza a 3. évaddal, valamint a Boba Fett könyve.

A következő az Andor, amelynek premierje augusztusban lesz. Ezen túlmenően a Disney egy új Star Wars-sorozatot készít Skeleton Crew címmel Jude Law-val.

Az Obi-Wan Kenobi új epizódjai szerdánként kerülnek bemutatásra, úgyhogy nézz vissza, ha többet szeretnél megtudni. Addig is ajánljuk figyelmed BadSector kolléga ismertetőjét az első két epizódról (vigyázat, spoiler-veszély!)

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu