PlayStation Plus: az új rendszer ellenére is jönnek az ingyenes játékok júniusban

Bár nálunk később jön csak a PlayStation Plus három szintűvé válása, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a Sony leállítaná az eddig megszokott havi ingyenes játékokat.

 

Kezdjük szokás szerint a szivárgásokkal (ugyanis komolyan ez egyfajta trend lett a Sony körül). Először egy spanyol site, az Areajugones, majd aztán az eddig teljes mértékben megbízhatónak bizonyuló billbil-kun a francia Dealabsen is leírta, hogy mi az a három játék, amire a PlayStation Plus összes előfizetője jogosult lesz (ugyanis az Essential lesz a belépő szint, de az Extra és a Premium szint is hozzáférést ad majd a játékokhoz).

Mind a két helyről ugyanazt a három játékot halljuk. A PlayStation 4-re a God of War érkezik (igaz, ez is valamelyest csalás, mert a PlayStation Plus Collectionben ez is ott van, de ez lesz az első alkalom, hogy a PS4-esek is megkaphatják ingyen), és mellé egy másik, 2018-ban megjelent játékra számíthatunk, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikerre. Az előbbi szinte biztos, hogy a marketing része, mert a pletykák szerint akár már ősszel jöhet a PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készülő folytatás, a God of War: Ragnarok. A PlayStation 5-re és PlayStation 4-re pedig a Nickelodeon All-Star Brawl, egy újabb Super Smash Bros.-klón jön. A három játék június 7-étől július 5-éig lesz elérhető az előfizetőknek. Tényleg ez a három játék jön, vagy a Sony-nak egyszer lehetősége volt módosítani a tervein?

Igen: nem meglepő módon ez a hármas vár ránk: God of War (PlayStation 4), Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PlayStation 4), illetve Nickelodeon All-Star Brawl (PlayStation 5, PlayStation 4). A Sony nem közölt további részleteket arról, hogy a PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium kategóriában a játékkínálat miképp módosul. Kihagyott ziccer: június végén ezt már elvárjuk tőlük!

Itt hozzátennénk, hogy hétfőig a májusi játékok, a FIFA 22 (PlayStation 5, PlayStation 4), a Tribes of Midgard (PlayStation 5, PlayStation 4) és a Curse of the Dead Gods (PlayStation 4) még elérhetőek.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu