Menu

PlayStation Plus: az új rendszer ellenére is jönnek az ingyenes játékok júniusban

Bár nálunk később jön csak a PlayStation Plus három szintűvé válása, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a Sony leállítaná az eddig megszokott havi ingyenes játékokat.

 

Kezdjük szokás szerint a szivárgásokkal (ugyanis komolyan ez egyfajta trend lett a Sony körül). Először egy spanyol site, az Areajugones, majd aztán az eddig teljes mértékben megbízhatónak bizonyuló billbil-kun a francia Dealabsen is leírta, hogy mi az a három játék, amire a PlayStation Plus összes előfizetője jogosult lesz (ugyanis az Essential lesz a belépő szint, de az Extra és a Premium szint is hozzáférést ad majd a játékokhoz).

Mind a két helyről ugyanazt a három játékot halljuk. A PlayStation 4-re a God of War érkezik (igaz, ez is valamelyest csalás, mert a PlayStation Plus Collectionben ez is ott van, de ez lesz az első alkalom, hogy a PS4-esek is megkaphatják ingyen), és mellé egy másik, 2018-ban megjelent játékra számíthatunk, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikerre. Az előbbi szinte biztos, hogy a marketing része, mert a pletykák szerint akár már ősszel jöhet a PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készülő folytatás, a God of War: Ragnarok. A PlayStation 5-re és PlayStation 4-re pedig a Nickelodeon All-Star Brawl, egy újabb Super Smash Bros.-klón jön. A három játék június 7-étől július 5-éig lesz elérhető az előfizetőknek. Tényleg ez a három játék jön, vagy a Sony-nak egyszer lehetősége volt módosítani a tervein?

Igen: nem meglepő módon ez a hármas vár ránk: God of War (PlayStation 4), Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PlayStation 4), illetve Nickelodeon All-Star Brawl (PlayStation 5, PlayStation 4). A Sony nem közölt további részleteket arról, hogy a PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium kategóriában a játékkínálat miképp módosul. Kihagyott ziccer: június végén ezt már elvárjuk tőlük!

Itt hozzátennénk, hogy hétfőig a májusi játékok, a FIFA 22 (PlayStation 5, PlayStation 4), a Tribes of Midgard (PlayStation 5, PlayStation 4) és a Curse of the Dead Gods (PlayStation 4) még elérhetőek.

Forrás: PS Blog

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu