Virtuális rettegés: a Resident Evil Village is megkapja a maga PSVR 2-változatát! [VIDEO]

A Resident Evil Village-bejelentés mellé további hírek is érkeztek a franchise PlayStation-ön várható új megjelenéseivel kapcsolatban.

 

 

A Resident Evil Village iránti heves érdeklődés nem meglepő, hiszen az RE a Capcom egyik legsikeresebb franchise-ává vált. Így aztán nem meglepő, hogy a japán cég minden lehetőséget kiprésel a Shinji Mikami által megalkotott univerzumból. A sorozat legutóbbi, számozott része, a Village bizonyította, hogy méltó a márkához, és lenyűgöző eladási számokat ért el, de a Capcom még messze nem mondott le a kalandról.

A nemrég bejelentett Resident Evil 4 Remake ugyanis PS VR 2 tartalmat is tartalmazni fog.

Éppen ezért a legutóbbi State of Play-en a fejlesztők újabb okot adtak arra, hogy visszatérjünk Lady Dimitrescu világába, mégpedig egy exkluzív PS VR 2 verzióval. A hírhez egy trailer is társult, amelyben játékmenet-jeleneteket láthatunk, így a játék különböző tárgyaival való interakciókon és a rész főszereplőivel való találkozásokon keresztül meggyőződhetünk a virtuális valóság előnyeiről.

Az új verzió megjelenési dátumát még nem határozták meg.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy nem ez az egyetlen hír, ami a Resident Evilt a virtuális valósággal köti össze. Ebben a tekintetben a State of Play egy Resident Evil 4 Remake-et is bemutatott nekünk a Village új változata mellett, amely egy már meghatározott dátummal, PS VR 2-re szánt tartalommal érkezik majd.

Másrészt a PlayStation State of Play számos releváns bejelentéssel lepett meg minket. Egyrészt a japán cég továbbra is a PC-s ökoszisztémára fogad a Marvel’s Spider-Man remasterén keresztül; illetve egy, a játékosok által már régóta várt kalanddal kapcsolatban is felfedett újdonságokat: ez a cím pedig nem más, mint a Stray – népszerű nevén a „macskajáték”.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu