Kiszivárgott a Street Fighter 6 játszható karaktereinek listája és kinézete?

A Capcom mindegyik karakterét megillette egy komolyabb arcfelvarrással, és egész jól sikerült a művelet.

 

A ResetEra fórumon bukkant fel, mindössze néhány órával a State of Play közvetítés után (itt mutatott meg többet a japán kiadó a Street Fighter 6-ból) a lenti három kép, amin a stáblistát láthatjuk, alattuk a karakterek neveivel, és megvizsgálhatjuk, hogy a Capcom hogyan tervezte át őket. Az egyikük, Mariza a trailerben is elbújt egy hirdetőtáblán, Kimberly-t pedig a videó legvégén mutatta valamelyest a Capcom.

Több, még be nem jelentett karaktert is láthatunk az egyik hivatalos képen, ugyanis a bajnokság táblázatán felbukkan pár ismerős név: Zangief, Guile, Dhalsim, Cammy, E. Honda, illetve Juri. Ők pedig mind láthatóak a szivárgás során kijutott képeken is, szóval a Capcom elég szépen előre tervezett a verekedős játékok forradalmát ígérő (de még nem látjuk, hogy ezt megvalósítani tudó-e) Street Fighter 6-tal. igaz, van ott valaki (Kanon? Manon?), aki nincs ott a szivárgásban, de a bajnokság képernyőjén igen.

Az első képen őket láthatjuk balról jobbra: Ryu, Ken, Zangief, Dhalsim, E. Honda, Blanca, Guile, Chun-Li. A második kép stábja: Cammy, Dee Jay, Rashid, Juri, Ed, Akuma. A harmadikon pedig ők vannak: Luke, Marisa, Jamie, Mimi, Lily, JP, Kimberly, A.K.I..

Tegnap ezt írtuk a játékról: „A Capcom közleménye szerint a RE Engine-re váltó Street Fighter 6, ami az eddig több mint 47 millió értékesítést összehozó franchise eddigi 35 éves múltjának legújabb tagja lesz, nem fog idén megjelenni. Három eltérő játékmóddal rendelkezik majd: a Fighting Ground, a World Tour és a Battle Hub. Minden elemében erősebb grafika, illetve innovatívnak nevezett játékmenetbeli funkciók is erősítik az élményt. Az arcade mód, az online meccsek, a tréning, a helyi versus csaták a Fighting Ground élményben (ezt a szót nagyon sokszor írták…) találhatjuk meg.

Ryu, Chun-Li és Luke is mind arcfrissítésen ment át az új generációban. Hozzájuk csatlakozik Jamie, akinek kiszámíthatatlan mozgáskészlete lesz. A World Tour egy egyjátékos, immerzív sztorimódnak igérkezik, ami feszegetni fogja a határokat akörül, hogy egy verekedős játék pontosan mi is. Az avatarunkkal maradandót alkothatunk a japán kiadó szerint. A Battle Hubban új és egyedi módon kommunikálhatunk és léphetünk interakcióba a többi játékossal (ez lesz az online komponens lényegében).

Komoly újításnak bizonyul az első valós idejű kommentáros funkció, ami tizenhárom nyelven kap feliratozást. Vicious és Aru, a verekedős játékok közösségéből két kommentátort említettek példaként, és ők közvetlenül fogják kommentálni az eseményeket, mintha egy bajnokság eseményeiről beszélnének. A modern irányítási séma mellett a klasszikus is visszatér (az előbbi egyszerűsíti az inputokat). Jön még a Drive System is, ami egy új csík lesz. Ennek segítségével öt eltérő technikát alkalmazhatunk, amik a karakterünk offenzív vagy defenzív képességeit erősíthetik.”

A Street Fighter 6 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, szinte fix, hogy Denuvóval), illetve PlayStation 4-re. Xbox One portról nincs hír.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu