Nem akárki dobja fel a Call of Duty: Modern Warfare 2 legújabb előzetesét! [VIDEO]

A Call of Duty: Modern Warfare 2 rövid promóciós videójában a komikus Pete Davidson parodizálja a legújabb teaser trailert.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2, az évente megjelenő Call of Duty-franchise legújabb darabjának közelgő bemutatója miatt egyre nagyobb a hype. A múlt héten az Activision egy teaser trailerrel erősítette meg terveit, miszerint június 8-án teljesen leleplezi a Call of Duty: Modern Warfare 2-t. Ám úgy néz ki, ez csak a kezdete volt az Activision reklámkampányának: nemrég egy új élőszereplős videót is megosztottak, amelyben Pete Davidson komikus parodizálja a Call of Duty: Modern Warfare 2 teaserét.

A videóban Pete Davidson ugyanabban a szállítójárműben ül, amelyet a Call of Duty: Modern Warfare 2 leleplező teaserében is használtak.

Körülötte a Task Force 141 tagjai, a korábbi Modern Warfare játékok legnépszerűbb karakterei. Ezek közé tartozik Ghost, Captain Price, Gaz, Soap és az újonnan érkezett Alejandro Vargas. Price kapitány azt mondja, Davidson azért van ott, mert kezeskedett érte, de hamar kiderül, hogy a humorista nem igazán tudja, mire vállalkozott.

Azonnal egyértelművé válik, hogy Davidson nincs a helyén. Egy virággal díszített kerékpáros sisaknak látszó bukósisakot visel, valamint egy nyakkendős tank topot. Míg a többiek a járműben jól felfegyverkezve gyakorolják a biztonságos fegyverkezelést, addig Davidsonnál egy rakétavető van, és láthatóan nem tudja, mit is kellene csinálnia vele. A 141-es különítmény többi tagjával is viccelődik, hogy rágcsálnivalót hoz magával, de nem hajlandó megosztani. Ghost különösen elégedetlenkedik a rágcsálnivalók miatt.

A 40 másodperces videó egy szórakoztató reklám, amely a Call of Duty: Modern Warfare 2 június 8-i leleplezésére hivatott izgalmat kelteni, hasonlóan a korábbi Call of Duty élőszereplős videókhoz, amelyekben hírességek is feltűnnek. Az eredeti teaser trailerben a Task Force 141-et mutatják, amint csatára készül, majd fegyverrel a kézben kirontanak a járműből.

Vicces belegondolni, hogy Pete Davidson talán még mindig a szállítójárműben ül, hátrahagyva.

A Pete Davidson-videóban végül semmi újat nem lehet felfedezni. A Call of Duty-rajongóknak, akik több információt remélnek a Call of Duty: Modern Warfare 2 kapcsán, még június 8-ig kell várniuk a hivatalos információkra.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu