Resident Evil 4 Remake: Ashley Graham visszatér, Leon viszont nem egészen…?!

A Resident Evil 4 remake visszahozza Ashley Grahamet – már az is kiderült, kiről mintázták az új karaktermodellt – , ám Leon szinkronszínészétől el kell búcsúznunk.

 

 

A legutóbbi PlayStation State of Play eseményen a legelső dolog, amit bejelentettek, a Resident Evil 4 Remake volt, amit egy hátborzongató, hangulatos trailerrel lepleztek le.

Nemmrég azonban megerősítették, hogy a Leon-t alakító színész, Matthew Mercer nem fogja eljátszani a szerepet az új játékban.

A Resident Evil 4 Remake leleplező trailerére reagálva sok rajongó a Twitteren adta hangot kérésének, hogy Matthew Mercer újra eljátssza Leon Kennedy szerepét. Mercer 2011 és 2016 között volt Leon hangja, szarkasztikus stílusát kölcsönözte a Resident Evil 6 és a Revelations 2, valamint a filmes spin-offok, köztük a Damnation és a Vendetta számára.

Sok rajongó még mindig Mercert tartja a karakter legjobb ábrázolásának, annak ellenére, hogy nem ő volt Leon eredeti szinkronszínésze az RE4-ben. Mercer egy lelkes Twitter-posztra, amelyben őt kérték fel a játékban való szereplésre, hivatalos megerősítéssel válaszolt, miszerint nincs köze a projekthez, mondván:

„Sajnos nem én [adom Leon hangját], de bárki is viszi a fáklyát, tegyen mindannyiunkat büszkévé.”

Nick Apostolides játszotta Leont a Resident Evil 2 Remake-ben, bár még nem tisztázódott, hogy a Resident Evil 4 Remake-ben is ő alakítja-e a karaktert vagy sem.

 

Az elrabolt elnökcsemete

 

Időközben napvilágot látott néhány információ Ashley Grahamről a Resident Evil 4 remake-ben. Megerősítették, hogy a holland modell, Ella Freya lesz Ashley modellje a Resident Evil 4 Remake-ben. Azt nem erősítették meg, hogy Freya részvétele kiterjed-e arra, hogy ténylegesen ő adja Ashley hangját is a játékban, vagy sem, mivel a Capcom nem fedte fel az új játékkal kapcsolatos casting minden részletét. Nem ritka, hogy a játékok modelleket használnak a karakterek megtervezésekor, majd valaki más végzi el a szinkronszínészi és motion capture munkát, így a Resident Evil rajongóknak érdemes ezt szem előtt tartaniuk.

Ami Ashley szerepét illeti a Resident Evil 4 Remake-ben, úgy tűnik, hogy nagyon hasonló lesz, mint volt az eredeti kiadásban.

A beavatatlanok számára Ashley az elnök lánya, akit elraboltak a szektások. Leon S. Kennedyt küldik, hogy megmentse Ashleyt az elrablóitól, majd miután megtalálja, biztonságba kell kísérnie.

Ashley rövid ideig látható a Resident Evil 4 Remake trailerében, amint az erdőben futkos és ijedtnek tűnik. Ruházata némileg hasonló, mint amit az eredeti játékban viselt, de modernebbnek tűnik, és kabátot visel. Leonnak van egy fényképe is Ashley-ről, amit nézeget, miközben arra a helyre szállítják, ahol eltűnt, így a rajongók közelebbről is láthatták, hogyan fog Ashley megjelenni az új játékban.

Mivel a Resident Evil 4 Remake megjelenési dátumát már bejelentették, a rajongóknak arra kell számítaniuk, hogy mostantól jövő március 24-ig rendszeres ütemben érkeznek majd újabb információk a játékkal kapcsolatban.

Forrás: Twitter (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu