A Gotham Knights játék elhatárolódik a Gotham Knights TV sorozattól

A fejlesztő Twitteren jelenttte be, hogy a Gotham Knights tévésorozatnak semmi köze a Gotham Knights videojátékhoz. Ezek „különálló projektek, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz” – hangsúlyozták.

 

Jelenleg két Gotham Knights nevű dolog jelenik meg a következő évben. Az egyik egy videojáték (2022 második felében érkezik), a másik pedig egy tévésorozat (2023 elején), és mindkettőben egy csapat fog össze, hogy Batman halála után harcoljon a bűnözés ellen Gothamben.

 

Annak ellenére azonban, hogy közös a nevük, az átfogó koncepciójuk, és a megjelenési idő is elég közel van egymáshoz, a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz.

„Üzenet a Belfry-tól: a #GothamKnights játék és az azonos nevű, hamarosan megjelenő tévésorozat különálló projektek, amelyeknek semmi közük egymáshoz” – tweetelte a Batman Arkham Oranges-t fejlesztő Warner Bros. Montreal. „Alig várjuk, hogy hamarosan megtapasztaljátok a Gotham Knights akcióját.”

Ezzel minden tisztázódott, bár hogy a Warner Bros. miért gondolta jó ötletnek, hogy két egyidejű projekt számára is engedélyezze a Gotham Knights név használatát, azt csak találgatni lehet.

A Gotham Knights játékváltozata már csak hónapok kérdése a megjelenésig (ami, ha esetleg lemaradtál volna róla, kizárólag current gen konzolokra fog megjelenni). Ennek megfelelően egyre több részlet lát napvilágot a megjelenés előtt, többek között Red Hood váratlan Mystic Leap képessége mögötti inspirációról.

Eközben a játék fejlesztőcsapata frissítette Barbara Gordon leírását a Gotham Knights weboldalán, hogy jobban tükrözze a rehabilitációját. Ez a közösség kritikáját követően történt, amely szerint a Warner Bros. Montreal „trópusi területre” esett azzal, hogy egy karakter hősies edzéssel és szívós elszántsággal „legyőzte” a testi fogyatékosságát.

Legutóbb pedig arról számoltak be, hogy a Gotham Knights orosz verzióját törölték. Ennek oka állítólag az „Ukrajna orosz megszállásának politikai következményei.”

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu