Új Crash Bandicoot-játékot fejleszt a Toys For Bob?

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time után lehetséges, hogy a stúdió ismét a nadrágos doboztörővel foglalkozik, de nem éppen úgy, ahogy azt elvárhatnánk.

 

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time azért volt találó, mert a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy-t fejlesztő Vicarious Visionsnek nem volt lehetősége az új rész megvalósítására (és azóta a stúdió már nem csak a Blizzard térfelén van, hanem bele is olvadt), és ezzel a négyes számmal lényegében a Wrath of Cortextől, az első poszt-Naughty Dog felvonástól kezdve az összes részt lényegében alternatív idősíkra tették, és ez lett a hivatalos folytatása a PS1-es platformer trilógiának (igaz, Japánban a WoC 4-es, a Twinsanity pedig 5-ös számmal jött ki; mondjuk a Ratchet & Clanknél is eljátszották ezt).

Nos, ha hihetünk a Windows Centralnak író Jez Cordennek, akkor a Toys For Bob egy multiplayer játékot készít a már két és fél évtizede piacon levő IP-ből, és állítólag hasonlítani fog egy négy fős, bunyós játékra. Ebből azonnal az jött át nekünk, hogy a Nintendo Switch egyik killer appjának, a Super Smash Bros. Ultimate-nek újabb klónjáról van szó (és manapság egyre több ilyen van; a júniusi PlayStation Plus-kínálatban például ott van egy a Nickelodeontól… de a Warner-féle MultiVersust se felejtsük).

Ez érdekes meglepetés lehet, hiszen az Activision Blizzard tavaly arra utasította a Toys For Bobot, hogy a Raven Software-nek tessék szépen besegíteni a Call of Duty: Warzone fejlesztésébe, így egyfajta kisegítő stúdióként kezelték a kaliforniai csapatot, aki amúgy egész jó játékot adott ki a kezei közül… igaz, értékesítések tekintetében elmaradt a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy-tól, továbbá a PS1-es Crash Team Racing újragondolásától, a Crash Team Racing Nitro-Fueledtől (amit a Beenox fejlesztett, és a mikrotranzakciók agyonvágták a jó kezdetet…).

A pletykák szerint a bejelentés az Xbox/Bethesda E3-helyettesítő közvetítés során jöhet. Az pedig június 12-én, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik, így sokat nem kell várnunk a megerősítésre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu