Fortnite: az őrület fokozódik – itt a Chapter 3 Season 3! [VIDEO]

Nagyon úgy néz ki, hogy ez Epic Games „bulira vette” a Fortnite legfrissebb szezonját: az amúgy sem a komolyságáról híres battle royale legújabb kiegészítése valami egészen szédületes szórakozást ígér.

 

 

A Fortnite 3. fejezetének 3. évada itt van, és vele együtt egy új, jutalmakkal teli Battle Pass is érkezik. Új skinek, V-Buckok, új emotek és még sok más vár feloldásra, ami rengeteg okot ad a játékosoknak arra, hogy visszaruccanjanak a szigetre. Íme mindaz, amit tudnod kell arról, hogy mi van a Fortnite Season 3 Battle Passban, Darth Vadertől kezdve Indiana Jonesig és minden, ami a kettő között van.

A Battle Passban ismét a Battle Stars a jutalmak feloldásához használt valuta, amely az ötödik egymást követő évadban tér vissza. Ahelyett, hogy a jutalmak egy előre meghatározott listáját nyitnák fel egyesével, a játékosoknak némi beleszólásuk van abba, hogy milyen jutalmakat szeretnének feloldani. Mint mindig, a battle pass 950 V-bucksért vásárolható meg, ha az első szintről szeretnél indulni, vagy 2800 V-bucksért kaphatsz egy felturbózott battle pass-t, amely a 25. szintről indít, és azonnal egy csomó Battle Stars-t ad, amit azonnal elkölthetsz.

A jutalmak első 100 tierje 10 oldalra van felosztva, és ahogy egyre több jutalmat vásárolsz Battle Stars-okkal, úgy nyílnak fel újabb oldalak jutalmak.

A Battle Pass szintlépésével szintenként öt csillagot kapsz, és ezek a csillagok aztán felhasználhatók bármelyik feloldott oldalon. Ha a 3. oldalon van egy nagy jutalom, amit szeretnél, megkaphatod, amint feloldódik… még akkor is, ha a 2. oldal még nem készült el – bár minden oldalon általában egy-egy tárgyat zárolnak, amíg nem fejezed be az oldal többi részét.

A Fortnite 3. fejezet Battle Star-jának utolsó feloldása Darth Vader, a Star Wars leghíresebb gonosztevője. Egy másik arc a LucasFilmtől – Indiana Jones – az idei évad midseason skinje, így még várnod kell néhány hetet, mire megszerezheted magadnak a híres régészt.

 

 

 

 

A battle pass tartalmaz egy akciófigura-szerű bőrt is, amelynek részeit Snap Quests-szel lehet feloldani – a 2. évad Omni Chips-éhez hasonlóan -, valamint néhány új arcot, amelyekről az évad előrehaladtával biztosan többet fogunk megtudni.

Ahogy már régóta, ebben az évadban is nyolc karaktert tartalmaz a battle pass, köztük hat Epic eredeti karaktert és két hatalmas LucasFilm karaktert, akiket a rajongók már évek óta szeretnének. Íme az új hősök és gonosztevők teljes listája.

  • Evie
  • Snap
  • Adira
  • Stormfarer
  • Malik
  • Sabina
  • Darth Vader
  • Indiana Jones

 

Evie egy vadonatúj skin, amely az első lesz, amit az idei szezonban a Battle Passban feloldanak. Minden skin mellé több tematikus jutalom is feloldható lesz, többek között hátsó blingek, emotek és még sok más.

 

Vár egy új világ

 

A könnyed stílus és a jó nyári hangulat már a Fortnite friss filmes trailerében bemutatott szabadtéri látványosságokban is megmutatkozik, amely előzetesben a ballerek visszatérését láthattuk, egy hatalmas hullámvasúton lovagolva. A „Chapter 3 – Season 3 Gameplay Experience Trailer” megerősíti Indiana Jones és Darth Vader érkezését, a különböző újdonságok között.

Egy új biomot is felfedezhetünk, a Reality Falls-t.

„A sziget egy hatalmas buli lett. Pattogj megállás nélkül a Reality Fallson, lovagolj a lényeken, mutasd meg bátorságodat a Flying Ball hullámvasúton és szórakozz az új arzenállal” – adta ki az ukázt a Fortnite a hivatalos Season 3 bejelentésében. A Reality Tree kivirágzott a szigeten, egy új biomot alkotva: ez Reality Falls, „egy buja erdő tele pattogó gombákkal és lila fákkal”.

 

 

 

 

A vízesés alatt zsákmányt találunk majd, valamint a gejzírjeivel robbanhatunk. A Reality Tree-ben Reality maghüvelyek vannak szétszórva, és ezeket elültethetjük, hogy egy Reality facsemetét kapjunk, amely játékról játékra fog nőni. A facsemete gyomlálásával egyre több és értékesebb zsákmányt kapunk.

A ballerek visszatérése némi változással jár, lovagolni és felületekhez rögzülni is tudunk majd. A Fortnite a The Flying Ball nevű vontatóval ünnepel majd, amely „szórakoztató, magasröptű élményt” ígér. A fejlesztések között a bolonchók több egészséget kaptak, elemmel működnek és lebegnek a vízen.

A ballerek számos fejlesztéssel érkeznek

A ballerek mellett vadállatokon is lovagolhatunk majd, farkasokra és vaddisznókra pattanhatunk majd fel. Ezek lehetővé teszik majd, hogy a hátukon harcoljunk, lőni és fegyvert dobálni tudunk majd, miközben a nyeregben maradunk. Természetesen az új szezonban új és visszatérő fegyverek is érkeznek majd a szigetre.

A viharos állapot egy másik újdonság a Fortnite 3. évad 3. fejezetében: ha túl sokáig maradunk a viharban, „viharkórban” fogunk szenvedni, ami gyorsabb ütemben csökkenti az egészségünket. De ami ennél is fontosabb, ha minden vágyad az volt, hogy lásd Obi-Wan Kenobit táncra perdülni Darth Vaderrel, végre ezt is megteheted!

Forrás: Epic Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu