PlayStation-exkluzív tartalmat is kap a The Callisto Protocol

A PlayStation Store jóvoltából több részletetet is megismerhettünk Glen Schofield, a Dead Space alkotójának visszatéréséről.

 

A PlayStation Store-t (amerikai változat, de ez lényegtelen…) megvizsgálva láthatjuk, hogy a Private Division, a Take-Two egyik kiadói ágazata követni fogja a például az NBA 2K által is már felvázolt árazási példát. A The Callisto Protocol alapkiadása PlayStation 4-re 60, míg PlayStation 5-re 70 dollár lesz. (Forintban addigra ez már 24/28 ezer forint is lehet euróból számolva, már most is 400 körül megy egy euró.)

Lesz egy előrendelői bónusz is, a Contraband Pack, amit a verziótól függetlenül megkaphatunk. Ez a Retro Prisoner fegyver- és karakterskint adja. Igen, több verzió is lesz; nem említettük még, hogy a The Callisto Protocol rendelkezik egy season pass-szal is. Ezt a Digital Deluxe verzió megvásárlásával is megszerezhetjük; a játék így PlayStation 4-en 80, PlayStation 5-ön pedig 90 dollárt kóstál. (Forintban pedig ez euróból számítva 32, illetve 36 ezer lesz, de az év végéig még többet romolhat a hazai pénznem.)

Mivel már most meg lett erősítve, hogy a Contraband Pack PlayStation-exkluzív lesz, esélyes, hogy a Sony már most megállapodott a Striking Distance Studiosszal (a fejlesztőkkel) és a Kraftonnal (a kiadóval) arról, hogy további PS-only tartalmak érkezhessenek, vagy legalábbis a DLC-k esetében minimum valami időzített exkluzivitásról is szó lehet, de persze még csak találgatunk ezekkel kapcsolatban.

Néhány napja már jellemeztük, hogy mire számítsunk Schofield stúdiójától: , és felfedjék annak félelmetes titkait. A horror, az akció és a magával ragadó történetmesélés keverékével a cél az, hogy új mérce legyen felállítva a horror terén az interaktív szórakoztatásban. A jövőben játszódó, narratíva-központú, külső nézetes játékban Jacob Lee-t irányíthatjuk. Ő a sors áldozata, miután a Black Iron börtönbe, egy szigorúan őrzött fegyházba vetettek.”

A The Callisto Protocol december 2-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu