Nem akármelyik szereplő tér vissza a Street Fighter 6-ban!

Takayuki Nakayama játékigazgató előzetesen elárult néhány részletet a leghíresebb harcos dizájnjáról a Street Fighter 6-ban.

 

 

A Street Fighter 6 legújabb trailere minden verekedős játék rajongó reményeit megújította. Nemcsak a klasszikus csapatharcokat hozza vissza a premissza, hanem egy új játékmódot is bemutat, amely az aktuális open world trendből merít a saját műfajára koncentrálva. Mindezek láttán a közösség gyorsan fellelkesedett, és újabb kérdéseket vetett fel a folytatás funkcióival kapcsolatban.

„Annak ellenére, hogy a Street Fighter 6 a Street Fighter 3 saga után játszódik, Ryu még mindig úgy érzi, hogy >>nem tart ott<<” – Takayuki Nakayama

Hol helyezkedik el a Street Fighter 6 az idővonalon belül? A Capcom igyekezett megválaszolni ezt a kérdést, és a franchise hivatalos fiókján közzétett legutóbbi tweet szerint a játék egy eddig nem látott úton halad majd. A fejlesztő emellett Ryu dizájnjának jelentős kiegészítésére is felhívta a figyelmet, aki személyiségének kisebb változtatásaival tér vissza.

„Annak ellenére, hogy a Street Fighter 6 a Street Fighter 3 saga után játszódik, Ryu még mindig úgy érzi, mintha >>nem ért volna oda<<, bár úgy tűnik, nyert némi méltóságot. Az, ahogyan a kasayát (buddhista köntöst) viseli, mesterére, Gokenre emlékeztet” – magyarázza Takayuki Nakayama játékigazgató. Egyelőre nem tudni, mennyi idő telt el a Street Fighter 3 és a hatodik rész történései között.

Bár a Street Fighter 6 megjelenése valamikor 2023-ban várható, a Capcom gyorsan felpörgeti a játékosok várakozásait olyan információkkal, amelyek mind játékmenet-adatokat, mind a cselekmény részleteit tartalmazzák. Igyekszünk a lehető legalaposabban nyomon követni a játékkal kapcsolatos híreket, szóval készülhettek a legfrissebb infókra!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu