Street Fighter 6: arckifejezés a versus képernyőn; Ryu különleges mozdulatai [VIDEO]

A meccsek előtti versus képernyőn (amikor láthatjuk a két játékos karakterét) lehetőségünk lesz módosítani bunyósunk arckifejezésén.

 

A Capcom a Street Fighter hivatalos Twitterén közölt néhány részletet a sorozat legújabb tagjáról, ami elég erős visszapattanás lehet az ötös felvonás után. Az egyik új funkció, amit bemutattak, Game Face Feature néven fut, amivel interaktívabb lehet a versus képernyő. Itt az iránygombokkal kifejezhetjük az attitűdünket az ellenfelünk iránt, így meg lehet akár téveszteni őket a gyors váltakozással, vagy lehet az orrunkat is fenn hordani, ha ehhez van kedvünk… de legyünk őszinték, ez inkább úgy hangzik, hogy nem volt hirtelen jobb ötletük, és bedobtak valamit, amihez nem sok munka kellett, sőt…

A Street Fighter 6 rendezője szerint Ryu karakterén láthatunk egy kis fejlődést. Bár a Street Fighter III után játszódik a hatos rész, Ryu még mindig úgy érzi, hogy lenne hová fejlődni, de egy kicsit méltóságteljesebb lett. Ezért viseli a kasayát, egy buddhista köpenyt, mert ez a mesterére, Gokenre emlékezteti őt. A Hashogeki és a Denjin Charge új különleges mozdulatok, amivel a Capcom ábrázolni akarja Ryu további utazását, hogy megértse a valódi erő értelmét (és ezeket a lenti második videón megtekinthetjük).

Néhány napja írtunk már arról, hogy kiszivárgott több karakter és az ő kinézetük is, de most csak felsoroljuk itt, hogy kiknek láthattuk már az új dizájnját: Ryu, Ken, Zangief, Dhalsim, E. Honda, Blanca, Guile, Chun-Li, Cammy, Dee Jay, Rashid, Juri, Ed, Akuma, Luke, Marisa, Jamie, Mimi, Lily, JP, Kimberly, illetve A.K.I..

A Street Fighter 6 valamikor 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steamen, szinte fix, hogy Denuvóval, de sok más kiadóval ellentétben a Capcom legalább igyekszik eltávolítani azt a játékaiból), illetve PlayStation 4-re. Xbox One portról nincs hír; talán erre már nem tudta a japán cég lebutítani a játékot… esetleg az ötös rész után itt is így akarják a Sony felé terelni a konzolosokat…?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu