Call of Duty: Modern Warfare II: a Steamre is visszatér [VIDEO]

Az évente megjelenő és komoly innovációra képtelen franchise több év után szakít a Battle.net-exkluzivitással.

 

Az Infinity Ward a sajtóközlemény szerint a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare folytatásával a sorozatból az eddigi leginnovatívabb és legambíciózusabb játékot hozzák össze. Az újgenerációs technológia és a játékmenet kombinációjával egy összetettebb, egetrengető játék fog létrejönni. Az egyjátékos kampányban a Task Force 141 mellett harcolhatunk, multiplayerben játszhatunk egyedül vagy csapatban, a Special Ops mód pedig taktikai kooperatív játékmenetet kínál. A Call of Duty: Warzone is 2.0 verzióra ugrik, ugyanis új játékteret kap a battle royale. A megjelenés után pedig ingyenesen pályák, játékmódok, szezonális események és közösségi rendezvények is érkeznek.

A kampányban Captain PRice, Ghost, Soap, Gaz és Laswell is felbukkan, de új szövetségesek is lesznek, mint a mexikói különleges alakulatból Alejandro Vargas ezredes. A játékmenetben stratégiailag meg kell fontolni az éjjellátó szemüveg, a lopakodás, a vízből történő támadások, a járműves harcok összességét, hogy magunk javára fordítsuk az arányokat. A Warzone olyan mesterséges intelligenciával erősödik, ami minden játékélményre hat (a csapattársunk elhelyezkedése, az ellenfelek reakciója az NPC-k és a civilek mozgására). Mindenki a döntéseinktől függően reagál ránk, a fegyverkovácsnál pedig sok testreszabási opció lesz. Alkalmazni fogják a Ricochet csalásellenes rendszert, ami a szerveroldali eszközök és felismerő rendszerek folytatólagos frissítésével fel fog lépni az unfair módon játszó személyek ellen (azaz lecsap a banhammer).

A Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty: Warzone 2.0 is ugyanazt az engine-t használja (kérdéses, hogy mennyi belőle még az id Tech 3-as kód, azaz a Quake III: Arena kódja). Fizikai alapú anyagrendszert alkalmaz, ami modern fotogrammetriát hoz; a hybrid cerepes streamelő rendszer mellett az új PBR vizes és víz alatti matricarenderelési rendszer, a világszintű térfogati megvilágítás, illetve a 4K felbontás és a HDR támogatása lett megemlítve.

Az Infinity Wardnak többek között a Beenox, a Raven, a High Moon, és a Toys for Bob segített a fejlesztésben. Az előrendelők a nyílt bétához korai hozzáférést kapnak, és ez minden platformon ott lesz (de a PlayStationösök öt nap előnyt kapnak). A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re Battle.net, Steam , Steam ( ; a portolásért a Beenox a felelős), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A cross-gen hozzáférést biztosító kiadás 80 euró (addigra ez lesz több mint 33 ezer forint is), a Weapons Chest Edition 110 (~45 ezer forint; Red Team 141 operator pakk – Ghost, Farah, Price, Soap egyedi kosztümmel és maszkkal; FJX Cinder fegyverláda; battle pass 50 szinttel; továbbá Ghost Legacy Pack a 2019-es Modern Warfare-hez és az első Warzone-hoz).

Forrás: Gematsu 

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu