Menu

Deliver Us Mars: a Hold után a Marsot is „elhozhatjuk” [VIDEO]

A KeokeN Interactive és a Frontier Foundry már belőtte, hogy a Deliver Us the Moon folytatása mikortól is lesz kapható.

 

A kiadó (Frontier Foundry) közleménye szerint a Deliver Us Mars Kathy Johanson történetét mondja el. A Zephyr űrsikló brigádjához csatlakozik, és ez a csapat a vörös bolygóra igyekszik eljutni. A Föld gyorsan hanyatlik, nekik pedig életfontosságú kolonizációra szánt hajókat, az ARKokat kellene megszerezniük, miután a Outward, egy gyanús vállalat évekkel ezelőtt ellopta azokat. Kathy viszont egy személyes motiváció okán is fellépett a hajó fedélzetére: apja, Isaac ugyanis az Outwardhoz csatlakozott, amikor az a Marsra menekült, így ő maga mögött hagyta akkor még kiskorú lányát (kényszerből). A vörös bolygóról viszont jött egy rejtélyes üzenet, ami Kathy múltjára utalhat, ezért ő igyekszik ennek forrását kideríteni.

A Deliver Us Marsban platformeres kihívások, összetett puzzle-k, búvárkodás, zéró gravitációs lebegés, illetve egy, az űrhajón belülről intézett felszállási folyamat levezénylése is meg fog történni. A Marsot elképesztő módon fogja ábrázolni a KeokeN Interactive a homokos felületével, az ARK hajók hatalmas beltereivel, a jeges völgyekkel, és az elhagyatott kolóniákkal, de a játék egyes részei a Földön és a Holdon is játszódnak. Akciódús lesz a történet, amiben a tét nagy, és nem marad el a személyes dráma, illetve a nagyobb rejtély sem, s végül megtudjuk, hogy az Outward kolonistái hova is tűntek el, illetve mi lett Kathy apjával.

PC-n, PlayStatinon 5-ön és Xbox Seriesen erősebb élményre számíthatunk. Valós idejű, sugárkövetéses (ray tracing) árnyak és tükröződések biztosan várnak ránk, és a megjelenéshez közelítve megtudhatjuk, hogy konzolonként milyen eltérő élményekkel fog rendelkezni a Deliver Us Mars, aminek az ára egészen baráti, ugyanis mindössze 30 eurót kérnek érte, így jelenleg kb. 12 ezer forintért meg is lehet vásárolni a játékot (sőt, olcsóbban: a 10%-os előrendelés jóvoltából 27 euró, így kb. 11 ezer forint van az árcímkén).

A Deliver Us Mars szeptember 27-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-seknek egy Deluxe Edition is lesz, ami a soundtracket is biztosítja, és ez is mindössze 35 euró (~14 ezer forint).

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu