Deliver Us Mars: a Hold után a Marsot is „elhozhatjuk” [VIDEO]

A KeokeN Interactive és a Frontier Foundry már belőtte, hogy a Deliver Us the Moon folytatása mikortól is lesz kapható.

 

A kiadó (Frontier Foundry) közleménye szerint a Deliver Us Mars Kathy Johanson történetét mondja el. A Zephyr űrsikló brigádjához csatlakozik, és ez a csapat a vörös bolygóra igyekszik eljutni. A Föld gyorsan hanyatlik, nekik pedig életfontosságú kolonizációra szánt hajókat, az ARKokat kellene megszerezniük, miután a Outward, egy gyanús vállalat évekkel ezelőtt ellopta azokat. Kathy viszont egy személyes motiváció okán is fellépett a hajó fedélzetére: apja, Isaac ugyanis az Outwardhoz csatlakozott, amikor az a Marsra menekült, így ő maga mögött hagyta akkor még kiskorú lányát (kényszerből). A vörös bolygóról viszont jött egy rejtélyes üzenet, ami Kathy múltjára utalhat, ezért ő igyekszik ennek forrását kideríteni.

A Deliver Us Marsban platformeres kihívások, összetett puzzle-k, búvárkodás, zéró gravitációs lebegés, illetve egy, az űrhajón belülről intézett felszállási folyamat levezénylése is meg fog történni. A Marsot elképesztő módon fogja ábrázolni a KeokeN Interactive a homokos felületével, az ARK hajók hatalmas beltereivel, a jeges völgyekkel, és az elhagyatott kolóniákkal, de a játék egyes részei a Földön és a Holdon is játszódnak. Akciódús lesz a történet, amiben a tét nagy, és nem marad el a személyes dráma, illetve a nagyobb rejtély sem, s végül megtudjuk, hogy az Outward kolonistái hova is tűntek el, illetve mi lett Kathy apjával.

PC-n, PlayStatinon 5-ön és Xbox Seriesen erősebb élményre számíthatunk. Valós idejű, sugárkövetéses (ray tracing) árnyak és tükröződések biztosan várnak ránk, és a megjelenéshez közelítve megtudhatjuk, hogy konzolonként milyen eltérő élményekkel fog rendelkezni a Deliver Us Mars, aminek az ára egészen baráti, ugyanis mindössze 30 eurót kérnek érte, így jelenleg kb. 12 ezer forintért meg is lehet vásárolni a játékot (sőt, olcsóbban: a 10%-os előrendelés jóvoltából 27 euró, így kb. 11 ezer forint van az árcímkén).

A Deliver Us Mars szeptember 27-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-seknek egy Deluxe Edition is lesz, ami a soundtracket is biztosítja, és ez is mindössze 35 euró (~14 ezer forint).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu