Nightwing ellopja a show-t a Gotham Knights új trailerében! [VIDEO]

A Warner Bros. megmutatta, mit várhatunk Nightwingtől Gotham védelmében, a denevércsalád tagjaként a Gotham Knightsban.

 

 

Rengeteg szövetséges állt már Batman mellett Gotham City védelmében, de Nightwing még közülük is kiemelkedik. Dick Grayson volt Batman egyik leghűségesebb szövetségese, sőt, rövid időre még a sisakot is viselhette, és úgy tűnik, ő lesz a csapat tényleges vezetője a Warner Bros. és a DC legújabb címében, a Gotham Knightsban. A WB Games Montreal egy új trailerrel kicsit mélyebben is belemerült ebbe a témába, amelyben a játékosok jobban megismerhetik, hogyan tervezi Nightwing megvédeni Gotham Cityt, és néhány testreszabási lehetőség is rendelkezésére áll majd.

A Gotham Knights a legújabb Batman-játék a fejlesztő WB Games Montreal-tól, a Batman: Arkham előzményjáték, a Batman: Arkham Origins mögött álló csapattól.

A játék Bruce Wayne és Gordon rendőrfőnök halála után Nightwinget, Batgirlt, Robint és Red Hoodot helyezi reflektorfénybe, így a túlélő denevércsalád lesz Gotham City egyetlen védelmezője a bűnözéssel és a korrupcióval szemben. A korrupció középpontjában a titokzatos „Bagolyudvar” áll, egy titkos társaság, amely generációk óta az árnyékból irányítja Gothamet, és a denevércsaládot is célkeresztbe vette, így a hősöknek fel kell fedniük az igazságot a társaság mögött, és egyszer s mindenkorra meg kell akadályozniuk a terveit.

A játék új karakter-trailerében a játékosok jobban megismerhetik Nightwinget, többek között a harci stílusát és a testreszabási lehetőségeket.

Tekintettel a figura cirkuszi trapézművész múltjára, harci stílusa méltóan mozgékony és akrobatikus, botjaival szó szerint megrázza az ütéseket, csuklós dárdáival pedig elkábítja az ellenséget. Ezután két alternatív öltözetet is bemutat, amelyeket a játékosok felszerelhetnek, hogy megfűszerezzék kicsit a karaktert: az első egy elegánsabb öltözet és egy bozontos frizura, míg a második úgy néz ki, mintha a Mortal Kombatból származna. A játékosok egy gyors pillantást vethetnek a Flying Trapeze-re is, Nightwing siklórepülőjére, amellyel Gotham City tetején közlekedhet.

Egy olyan játékban, amelynek főszereplője a denevércsalád, Nightwingnek van értelme a középpontban lenni, tekintve a Batmannel való hosszú közös múltját.

Nightwing személyes története, Batmanéhez hasonlóan, tragédiákkal teli, mivel családját, a Repülő Graysonokat megölték, miután maffiózók szabotálták a trapéz drótjait, amikor nem fizettek védelmi pénzt. Ami azonban megkülönbözteti a karaktert, az a látszólag örök optimizmusa, amely ellentétben áll az olyan karakterek sötét és komor természetével, mint Batman, Red Hood és Damian Wayne.

Forrás: Gotham Knights

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu