Végre bepillantást nyerhettünk az A Plague Tale: Requiem játékmenetébe! [VIDEO]

Az A Plague Tale: Requiem bemutatója a Tribeca Games Spotlighton a folytatás játékmenetéről is elárult ezt-azt a rajongóknak…

 

 

Az A Plague Tale: Innocence 2019-es megjelenése után nem sokkal kultikus státuszt kapott, a dicséretek középpontjában a játék nyomasztó környezete és sötét hangulata állt. Néhány évvel később az Asobo Studio elárulta, hogy idén érkezik a folytatás, A Plague Tale: Requiem címen. A játék első trailere arra fókuszál, hogy a főszereplők, Amicia és Hugo mit csináltak az előző felvonás eseményei után, a történet pedig úgy tűnik, hogy felpörgeti a tétet.

Az A Plague Tale: Innocence-t dicsérték, hogy milyen részletesen építette fel a világát, amely a történelmi európai helyszínekből, pontosabban a 14. századi Franciaországból és a fekete halál hatásaiból merített ihletet. Ezt a hangulatos narratívát az Az A Plague Tale: Requiem is megtartja, és néhány nemrégiben készült képernyőfotó a játékosok által felfedezendő helyszínek lenyűgöző látványvilágára és grafikájára összpontosít. Hogy tovább fokozzák a lelkesedést, az Asobo Studio és a Focus Entertainment a Tribeca Games Festivalon további részleteket mutatott be a játékról.

Az Asobo Studio Tribeca Games Festivalon tartott bemutatója az Az A Plague Tale: Requiemre összpontosított.

A csapat különböző tagjait láthatjuk, akik a fejlesztés számos aspektusáról beszélgetnek. A prezentáció során különböző vágóképeket vetítenek, amelyek betekintést nyújtanak a karakterek által megélt helyzetbe. Ilyen például, hogy visszatértek a patkányok harapásai, amelyek különböző városlakókon jelentek meg olyan területeken, mint például egy aréna. Maga Amicia is látható a bajban, és az a lehetőség, hogy az átok, amely a bátyját, Hugót sújtotta, most őt is érinti.

Az A Plague Tale: Requiem bemutatója azt is megmutatta, hogy a lopakodós és túlélő játékmenet hogyan fejlődött az előző részhez képest.

Amiciának és Hugónak túl kell járnia ellenségeik eszén és ki kell kerülnie őket, bár Amicia támadási lehetőségei is bővültek egy kicsit. Ez magában foglalja azt is, hogy mostantól képes használni egy nyílpuskát, amellyel távolról lőheti ellenségeit, és még különféle lopakodó leszerelési mozdulatokat is végre tud hajtani.

A játék további aspektusait is bemutatták a prezentáció során, például a néhány jelenet mögött álló motion capture folyamatot, valamint a zenei kompozíciókat.

Az A Plague Tale: Requiem 2022-ben jelenik meg Nintendo Switchre (Cloud-on keresztül), PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu