Enemy of the State: az 1920-as évek bűnözői között [VIDEO]

A Brave Lamb Studio egy kooperatív, de egyedül is játszható lövöldözős játékot készít, amit a Movie Games ad majd ki.

 

Az Enemy of the State Steam-oldala szerint egy felülnézetes lövöldözős játék lesz, ami egy stílusos, noir világban játszódik az 1920-as években, ahol a bűnözők ranglétráján mászhatunk fel a csúcsra. Ez ugye az alkoholértékesítési tilalom időszaka az Egyesült Államokban, és ez a korszak volt a bűnözők aranykora. Mi egy kezdő bűnözőt irányítunk, és mi választhatjuk ki a bőrszínét is; a cél viszont ugyanaz lesz: legyünk egy maffiavezért. Verbuváljunk össze egy bandát, teljesítsük a piszkos munkákat szerte a világon; lesznek rablások, területi harcok, rablások és bérgyilkolás is. Minden a pénzről, erőről és tiszteletről szól.

Egyedül, vagy két barátunkkal is játszhatunk. Válasszuk ki az osztályunkat, szabjuk testre a karakterünket, majd uraljuk le a világot. Amerikai, afro-amerikai, ír, japán, vagy kínai háttérrel léphetünk be a világba, ahol erősödnünk, javulnunk kell a perkekkel, kozmetikus tárgyakkal és kosztümökkel. Érezzük a Thompson gépfegyverek, a puskák, a revolverek, a pisztolyok, a dinamitrudak és más ikonikus fegyverek erejét, és ezeket még erősíteni is lehet. Akár kínai vagy japán történelmi fegyvereket is használhatunk.

A főhadiszállásunk, vagyis a rejtekhelyünk testreszabható lesz, és itt készülhetünk fel új munkákra, itt futhatunk össze a többi játékossal, és szövetségeket is köthetünk, hogy online is erősebbnek hassunk. A világ részletes és szép lesz, és persze a száz évvel ezelőtti állapotot fogják tükrözni, csak kissé noir beütésben. A művészeti stílust az art deco műfaj mellett a Dishonored-sorozat, továbbá a klasszikus noir filmek és képregények ihlették.

Történetalapú sztori, kooperatív munkák, változatos küldetések, mély harcok, kiterjedt karakterfejlődés, az interaktív, testreszabható hub, és az online egymással küzdő szindikátusok jellemzik tehát az Enemy of State-et, amire elég sokat kell még várnunk, ugyanis 2024 közepén jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Az még két év.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu