Konzolokra tart a Bright Memory: Infinite [VIDEO]

A PC-re tavaly november 11-én megjelent játék három konzolra is ki fog jönni.

 

A Bright Memory: Infinite-et fejlesztő FYQD-Studio, továbbá a kiadó Playism bejelentette, hogy nemsokára véget ér a PC-s exkluzivitás (Steam, GOG), mivel PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is jön az eddig bejelentett Xbox Series verzió mellett. Zeng, a stúdió egyik fejlesztője szerint tudja, hogy az embereknek egy kicsivel többet kellett várniuk, de a patnereivel úgy döntött, hogy a lehető legtöbb időt arra használja, hogy konzolon is fényes játék lehessen a Bright Memory: Infinite. Mindegyik platformon optimalizáltak, és bár biztos volt abban, hogy a konzolos megjelenés megvalósul, még mindig csodának tekinti az átiratokat.

A Playism közlemnye szerint az Xbox Series és PlayStation 5 verzió támogatja a sugárkövetést (ray tracing) 60 FPS frame rate mellett, de a teljesítményt kedvelőknek 120 FPS mód is van (ehhez viszont már az ezt tudó kijelző is kell). A PlayStation 5 a DualSense adaptív ravaszait is alkalmazza. A Nintendo Switch verzió nem a felhőből fut, hanem helyileg, TAA anti-aliasinggal és giroszkópos célzástámogatással. A PC-s verzióban látott kozmetikus DLC alapból ott lesz a konzolokon.

A Bright Memory: Infinite az ügyes fegyveres, belső nézetes harcokat kombinálja a hack’n’slash akciójátékok intenzív kardforgatásával. Keverjük a két stílust, az akrobatikus manővereket és a pszichikus erőnket, hogy a jövőbeli katonákat, továbbá az ősi kínai mitológiából származó démonokat legyőzhessük. Nem maradt el a skillfa sem új képességekkel és fejlesztésekkel. Egy fekete lyuk nyílt meg a kínai újévi ünneplések során, és Sheila, egy különleges ügynök indít nyomozást emiatt. Őt irányítjuk a játékban, és neki kell a lyukon keresztül jövő lényeket kiiktatnia. Mi az igazság a két, egymásba fűződő világ és idővonal mögött, és a maszkos illető mire készül ezzel a művelettel?

A Bright Memory: Infinite valamikor 2022 során fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu