Menu

Resident Evil: összefoglaló a franchise híreiből [VIDEO]

A Resident Evil 2 Remake, a Resident Evil 3 Remake, illetve a Resident Evil 7: Biohazard újgenerációs frissítést kap; a Resident Evil: Village új tartalmakat kap, a Resident Evil Re:Verse hamarosan végre megjelenik, továbbá a Resident Evil 4 Remake-ból is láthattunk pár új elemet. Ezt a címbe nem tudtuk volna belekanyarítani!

 

A Resident Evil Village Gold Edition október 28-án jön. Ebben benne lesz a The Winters’ Expansion DLC, továbbá a szinte senki által nem kért és várt Resident Evil Re:Verse, amit akár Resident Evil Resistance 2-nek is lehetne nevezni. A The Winters’ Expansionnel külső nézetes módban is végigvihetjük a sztorit, a The Mercenaries: Additional Orders új pályákat és játszható karaktereket (Chris Redfield, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu) hoz el, a játék sztorija pedig a Shadows of Rose-ban folytatódik. Ez tizenhat évvel a Village vége után játszódik, főszereplője pedig Rose, Ethan Winters lánya, aki továbbra is küszködik a természetfeletti erejével.

A Megamycete (a japán neve jobb, Fungus Root…), a RE7 és 8 fő történeteleme tudatában egy eltorzított, rejtélyes világ vár ránk, és itt kell az ellenszert megkeresnünk. A Resident Evil Re:Verse az összes Resident Evil: Village tulajdonosnak ingyenesen elérhető lesz (tehát itt is árukapcsolás van); a Resident Evil: Village Gold Edition pedig PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Steamre és Google Stadiára is meg fog jelenni (konzolokra lemezes kiadásban is). Kanda Tsuyoshi, a Resident Evil Village producere megerősítette, hogy Macre és PlayStation VR2-re már készül a játék sztorimódja.

A Capcom új videót is mutatott a Resident Evil 4 Remake-ről. A Capcom Showcase 2022 során a rendező Ampo Yasuhiro és a producer Hirabayashi Yoshiaki beszélgetett a 2005-ben kiadott játék átgondolásáról. A cél az, hogy a fő érzéseket (magány, az ellenfelek) felerősítsék a remake-ben, ami március 24-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, szinte fix, hogy Denuvóval).

A Capcom végül bejelentette, hogy a Resident Evil 2 Remake, a Resident Evil 3 Remake és a Resident Evil 7: Biohazard már elérhető PlayStation 5-re és Xbox Seriesre. Akinek megvan már a játék PlayStation 4-en és/vagy Xbox One-on, ingyenesen frissíthet, és PC-n is felbukkant a frissítés. Sugárkövetés (ray tracing), 3D audio, és magas frame rate érkezett, és PlayStation 5-ön a DualSense kontroller is támogatott.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu