Resident Evil: összefoglaló a franchise híreiből [VIDEO]

A Resident Evil 2 Remake, a Resident Evil 3 Remake, illetve a Resident Evil 7: Biohazard újgenerációs frissítést kap; a Resident Evil: Village új tartalmakat kap, a Resident Evil Re:Verse hamarosan végre megjelenik, továbbá a Resident Evil 4 Remake-ból is láthattunk pár új elemet. Ezt a címbe nem tudtuk volna belekanyarítani!

 

A Resident Evil Village Gold Edition október 28-án jön. Ebben benne lesz a The Winters’ Expansion DLC, továbbá a szinte senki által nem kért és várt Resident Evil Re:Verse, amit akár Resident Evil Resistance 2-nek is lehetne nevezni. A The Winters’ Expansionnel külső nézetes módban is végigvihetjük a sztorit, a The Mercenaries: Additional Orders új pályákat és játszható karaktereket (Chris Redfield, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu) hoz el, a játék sztorija pedig a Shadows of Rose-ban folytatódik. Ez tizenhat évvel a Village vége után játszódik, főszereplője pedig Rose, Ethan Winters lánya, aki továbbra is küszködik a természetfeletti erejével.

A Megamycete (a japán neve jobb, Fungus Root…), a RE7 és 8 fő történeteleme tudatában egy eltorzított, rejtélyes világ vár ránk, és itt kell az ellenszert megkeresnünk. A Resident Evil Re:Verse az összes Resident Evil: Village tulajdonosnak ingyenesen elérhető lesz (tehát itt is árukapcsolás van); a Resident Evil: Village Gold Edition pedig PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Steamre és Google Stadiára is meg fog jelenni (konzolokra lemezes kiadásban is). Kanda Tsuyoshi, a Resident Evil Village producere megerősítette, hogy Macre és PlayStation VR2-re már készül a játék sztorimódja.

A Capcom új videót is mutatott a Resident Evil 4 Remake-ről. A Capcom Showcase 2022 során a rendező Ampo Yasuhiro és a producer Hirabayashi Yoshiaki beszélgetett a 2005-ben kiadott játék átgondolásáról. A cél az, hogy a fő érzéseket (magány, az ellenfelek) felerősítsék a remake-ben, ami március 24-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, szinte fix, hogy Denuvóval).

A Capcom végül bejelentette, hogy a Resident Evil 2 Remake, a Resident Evil 3 Remake és a Resident Evil 7: Biohazard már elérhető PlayStation 5-re és Xbox Seriesre. Akinek megvan már a játék PlayStation 4-en és/vagy Xbox One-on, ingyenesen frissíthet, és PC-n is felbukkant a frissítés. Sugárkövetés (ray tracing), 3D audio, és magas frame rate érkezett, és PlayStation 5-ön a DualSense kontroller is támogatott.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu