Végre itt a Scorn gameplay – ráadásul a megjelenési dátumot is tudjuk! [VIDEO]

A Scorn, vagyis az Ebb Software várva várt játéka H.R. Giger dizájnjaiból merít ihletet a baljós hangulat eléréséhez.

 

 

A Scorn fejlesztése tovább húzódik, mint szerettük volna, de végre a H.R. Giger-féle „biopunk” horror rajongói bejelölhetik a naptárukban a dátumot: 2022. október 21. lesz az a nap, amikortól a játék elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en és Xbox Game Pass-on.

Ha esetleg még nem hallottál volna róla, a Scorn egy első személyű horror-kaland az Ebb Software stúdiótól, ahol egy ismeretlen világba csöppensz, és egy rémálomszerű univerzumot fedezhetsz fel, ahol minden helyszínnek saját története, rejtvényei és kísérteties atmoszférája van.

Az új gameplay trailerben megismerkedhetünk néhány ellenséggel, amelyek egyenesen a legrosszabb rémálmainkból származnak: csápjaikkal csapdába ejtő lények, hatalmas nyílt terek és hatalmas szörnyek, amelyek felülről figyelnek minket. Ha mindez nem lenne elég felkavaró, akkor azt a jelenetet, amikor főhősünk letépi a köldökzsinórját, nehéz lesz elfelejteni.

A Scorn még Halloween előtt megjelenik PC-re, Xboxra és Game Passra.

„Ahogy a játékosok elszigetelten és elveszetten ébrednek a Scorn élő labirintusában, meg kell védeniük magukat és meg kell találniuk az utat előre” – osztotta meg az Ebb Software sajtóközlemény útján – „minden egyes halálos találkozást óvatosan elő kell készíteni a lőszer, az egészség és a korlátozott erőforrások miatt.” Hogy megfejtsék a körülöttük lévő világ rejtélyét, a játékosok bonyolult rejtvényeket oldanak meg a válaszok keresése közben, ezzel pedig lassan saját létezésük titkaira is fényt deríthetnek.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu