Most akkor mikorra is várható a God of War Ragnarok?!

A God of War Ragnarok producere, Cory Barlog hosszú Twitter-szünet után visszatért, annyira meglepte a God of War készítőjének, David Jaffe-nek legutóbbi posztja.

 

 

A God of War Ragnarok számos pletyka középpontjában áll a lehetséges megjelenési dátummal kapcsolatban. A God of War és a Twisted Metal egykori rendezője, David Jaffe a Twitteren osztja meg saját véleményét a játék státuszáról, ami válaszra készteti a visszatérő producert.

David Jaffe állítólag bennfentes forrásokat keresett meg a Sony-nál, akik azt állítják, hogy a God of War Ragnarok megjelenési dátuma már nincs kőbe vésve 2022-re.

A God of War Ragnarok mérete és terjedelme miatt a Sony megerősítette, hogy a játék az északi saga végét jelenti. A közvetlenül a PlayStationtől érkező hírek megszűntek, amíg egy májusi frissítés el nem árulta a játék új hozzáférhetőségi funkcióit. Ezek az akadálymentesítési funkciók lehetővé teszik, hogy világszerte több játékos vehessen részt Kratos következő utazásán.

A tweetben Jaffe azt állítja, hogy a megjelenési dátumot még meg kell határozni, és úgy véli, hogy a 2022-es megjelenés „50/50 ezen a ponton”. A tweetre rövid, szellemes válasz érkezett a God of War Ragnarok producerétől, Cory Barlogtól, aki régóta várt visszatérését teszi a közösségi médiaplatformra. Barlog egy „várj, mi van?” idézettel tweetelte Jaffe-t, majd egy GIF-et mutatott Kratosról a God of Warból, amit egy GIF követett Ryan Reynolds színészről, amint megvillantja emblematikusan ravasz arckifejezését.

Barlog tweetje nagy vitát váltott ki a PlayStation és a God of War közösségen belül, és bizalmat ébresztett a God of War Ragnarok 2022 vége előtti megjelenése iránt.

Bár Barlog nem erősítette meg újra a megjelenési ablakot a tweeten belül, úgy tűnik, hogy a játék 2023-ra való csúszásáról szóló állandó pletykákból viccet csinál. A God of War Ragnarok pletykák valószínűleg még jó ideig folytatódni fognak, de Barlog visszatérése a Twitterre azt jelentheti, hogy hamarosan érkeznek hírek a God of War közelgő címéről.

Barlog tweetje nagyon is szükséges megnyugtatásnak tűnik a közösség számára, hiszen a producer elismert személyiség. Sokan dicsérték a God of Warba fektetett időt és energiát, és alig várják, hogy a God of War Ragnarokot saját maguk is megtapasztalhassák.

A játék 2022 novemberi megjelenését továbbra is sugallják, de ezt a PlayStation közvetlenül nem erősítette meg. Előbb-utóbb persze a PlayStation kénytelen lesz több hírt is megosztani majd a várva várt címmel kapcsolatban, beleértve a mindent eldöntő megjelenési dátumot is.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu